Djevica: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. Jako dobar period za vas. Da se razumijemo, to ne znači sad da će novac početi da pada sam od sebe s neba na vas, ne. Ali znači da ste svojim aktivnostima u prethodnom periodu i svojom borbom sa kojom nastavljate i dalje i te kako otvorili mnoga vrata koja su djelovala čvrsto zatvorena.

Može u prvom dijelu sedmice biti nekih zbunjujućih situacija ili ćete se pak vi lomiti oko neke odluke, ali s obzirom na to koliko je sada sve na vašoj strani, zbunjenost će brzo zamijeniti fokus i jasnoća, a odluke će biti prave.

Ljubav. Sunce je ušlo u vaš znak, što vam uz prisustvo Marsa i Merkura daje odličnu energiju. Tu energiju iskoristite da pokrenete ono što vam je važno u partnerstvima – pravim riječima, pravim znacima pažnje i pravim pokazateljima.

Zbog drugih aspekata, koji su trenutno prisutni, može u ovoj sedmici biti nekih manjih oscilacija pa ćete ići od jakog zanosa do isto tako jake sumnje. Prolazno je.

Slobodne Djevice, iako ovaj period daje odlične šanse da se suprotni pol pokrene prema vama, sam ulazak u odnos ne bi trebalo požurivati, jer možda nije sve tako kako izgleda. Zato dajte vremenu šansu da provjerite.

Hrana. Izbjegavajte da jedete kada ste nervozni ili nemirni, a to će se dešavati u nekim momentima tokom ove sedmice. U tim slučajevima bolje uzmite šolju čaja, malo se smirite i iskulirajte pa tek onda prionite na pripremu obroka.

Novac. Vrlo dobra situacija u ovom sektoru.

Zdravlje. Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe koje mogu ići od stresa ili neadekvatne ishrane.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info