Blizanci: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. U ovom sektoru može biti nekih zbunjujućih situacija tokom ove sedmice. Moguće je da će obim obaveza biti preveliki, da ćete se teško fokusirati na prioritete i da će biti problem oko organizacije. Naravno, automatski to otvara prostor za greške svake vrste pa pokušajte da budete obazriviji.

Ono što vam trenutno fali jeste strpljenje i sposobnost da se uklopite i sa saradnicima, ali i sa obavezama pa bi bilo dobro da ne žurite i da razmislite prije reakcija koje bi mogle donijeti nemir u poslovno okruženje.

Ljubav. Ako nastavite vi lično da funkcionišete na isti način kao i do sada u partnerskim odnosima, samo ćete nervirati i partnera i sebe. U redu, stoji da ste opterećeni mnogobrojnim situacijama i da vam su vam mozak i misli rasuti na sto strana, ali pokušajte da u sebi pronađete volju za kompromisom i balansom, jer možete.

Da, mnogo toga traži vašu pažnju i energiju ovih dana, ali jedan dio pozitivne energije treba biti usmjeren i ka voljenoj osobi da bi sve funkcionisalo kako treba.

Slobodni Blizanci, neko pokušava da skrene vašu pažnju na sebe. To može biti i prošlost i nešto novo. Kako ćete odgovoriti, na vama je.

Hrana. Vaši obroci bi tokom ove sedmice trebalo da budu izbalansirani i da u njima budu zastupljene sve grupe namirnica. Prijaće vam posnije meso, a od povrća zeleno lisnato, mrkva, mahunarke, kupus. Uzimajte jogurt i kiselo mlijeko, koštunjave plodove, a od voća breskve, šljive, kruške.

Novac. U prvim danima sedmice budite obazriviji s novcem – mogući su gubici i pojačani troškovi.

Zdravlje. Sitnije zdravstvene tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info