Bik: Sedmični horoskop za period od 23.08.2021. do 29.08.2021.

0

Posao. Period je fenomenalan za opušteno i kvalitetno funkcionisanje u poslovnom segmentu. Moguće je da je sada ili obim posla smanjen ili da sve ide nekako jednostavnije nego inače – neki od vas ovo vrijeme mogu iskoristiti i za odlazak na godišnji odmor.

Nešto više pažnje bi trebalo obratiti na dokumentaciju i papirološka pitanja, ali čak i ako dođe do problema u ovom sektoru, oni su brzo rješivi. Pojedini Bikovi sada mogu dobiti priznanje za svoj rad ili neku formu unapređenja. Obnova starih kontakata i saradnji.

Ljubav. Vi ste dobri u ovoj sedmici, pronašli ste unutrašnju ravnotežu i sklad. Partnerska planeta u vašem polju ljubavi i uživanja samo vam daje vjetar u leđa tokom ovog perioda.

Ove dane koji su pred vama trebalo bi iskoristiti za uživanje, za neku finu komunikaciju, za male, ali slatke momente koji prijaju i drugoj strani i vama. Oblaka na vašem ljubavnom nebu trenutno nema, osim ako ste toliko sposobni da ih stvorite.

Slobodni Bikovi, ono što je bilo, ali i ono što je potpuno novo, sada je otvoreno prema vama. I te kako je moguće da u ovom momentu više osoba postoji koje vam privlače pažnju. Birajte, ali mudro.

Hrana. Sedmica u kojoj ćete baš lijepo uskladiti potrebe svog organizma i lako održavati neki umjeren način ishrane. Generalno gledano, više vam odgovaraju namirnice biljnog porijekla, kao i med, mliječni proizvodi i što više voća.

Novac. I u ovoj sedmici će troškovi biti pojačani. Ne razbacujte se novcem. Mogućnost gubitka ili krađe.

Zdravlje. Stabilnija situacija u zdravstvenom segmentu. Ukoliko bude problema (hormoni, kičma), lako su rješivi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info