Dnevni horoskop za 19.08.2021.

0

Ovan


Vaša privlačnost i energija biće istaknuti, a pogledi drugih zadržavati se na vama. Brakovi će ojačati. Ako patite za nekim, ta će vas osoba kontaktirati i dati vam nade. Novčana situacija je i dalje povoljna. Čak su vam dobro aspektovani i rizičniji potezi, ali to zavisi od toga hoćete li moći pravilno odrediti trenutak za njihova preduzimanja.

Bik


Osjećaćete se nemoćno kada je riječ o mijenjanju nekih stvari. Možda je potrebno odložiti neki posao ili sastanak za bolje dane. Splet okolnosti biće takav da će produžiti neizvjesnost i čekanje. Izbjegnite zamjerke u radnoj sredini. Biće vam teško raspoznati i razdvojiti emocije strasti i mržnje. Mislićete da vam partner crpi energiju.

Blizanci


Odlično je vrijeme za akciju i poboljšanje životnih prilika. Bićete zadovoljni sobom i okolnostima koje vas okružuju. Partner će vam biti velika podrška u ispunjavanju ambicija, zato ga nemojte povrijediti sebičnim reakcijama. Dan je pogodan za obavljanje pretraga, posjetu stomatologu, frizeru i slično.

Rak


Moći ćete se pohvaliti dobrom saradnjom s partnerima i obećavajućim poznanstvima. Imaćete kontrolu nad poslovnim zbivanjima i eventualnim promjenama. Mogli biste pronaći posao u firmi koja sarađuje sa stranim partnerima. Uz partnera ćete provesti ugodne trenutke, posebno ako ga odlučite povesti u društvo svojih prijatelja.

Lav


Potiskivaćete emocije. Možda će vam nešto ili neko nedostajati da bi vaša životna sreća bila potpuna. Mogli biste se naći u okruženju koje će vas primorati da drugačije živite i promijenite navike. Partnerovo ponašanje doživjećete na pogrešan način. U međuljudskim odnosima neće vas odlikovati strpljenje, kao ni osjećaj za pravi trenutak.

Djevica


Blizu ste da ispunite barem dio nekih svojih snova. Inostranstvo, putovanja, nove poslovne ponude, preseljenje ili nagrade – barem jedno od navedenog biće razlog za vašu sreću. Radno aktivni će učvrstiti poslovni status, nezaposleni bi mogli zasnovati radni odnos. Ljubavne priče krenuće u priželjkivanom pravcu.

Vaga


S lakoćom ćete obavljati intelektualne poslove i dobijati potrebne informacije. Odgođeni ili neizvjesni poslovi napokon će se pokrenuti. Poboljšaćete materijalnu situaciju, uživati u podršci vama dragih osoba i sigurno doživjeti nešto ugodno što će vam dati snage da se borite protiv svih nedaća.

Škorpija


Sve što postignete biće posljedica ličnog truda i zalaganja. Simpatije ćete osvajati oštroumnim zapažanjima. S obzirom da ćete imati energije za dvoje, najbolje bi bilo da prionete na nadoknađivanje zaostataka, jer će vam to poći za rukom zadivljujućom brzinom i bez mnogo napora. Nova osoba ulazi u vaš život i to posredstvom prijatelja.

Strijelac


Teško ćete izražavati osjećanja pa će partneru biti nemoguće shvatiti šta proživljavate. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim egzistencijalnim pitanjima. Slobodni bi trebali paziti da ne nasjednu na šarm zauzete osobe ili da ne obnove vezu koja im je već i u prošlosti donijela mnogo nevolja.

Jarac


Zvijezde potenciraju vašu potrebu za isticanjem i borbu za bolji poslovni status. Iako će vas Mars tjerati na akciju i marljiv rad, rasipaćete energiju i biti brzopleti. Smetaće vam pomoć i savjeti drugih. Ako ste već neko vrijeme pod stresom, razmislite o adekvatnim načinima vježbanja i aktivnostima koje će vam pomoći da ga se oslobodite.

Vodolija


Slaba koncentracija i odsutne misli dovešće do nekih grešaka koje ste mogli izbjeći. Ako se ne možete fokusirati na posao, bolje je da zatražite pomoć ili savjet od saradnika nego da sve upropastite. Ne preduzimajte veće akcije, a ako nešto krene nizbrdo u vašoj ljubavnoj vezi, radiće se samo o prolaznoj krizi.

Ribe


Uhvatite se ukoštac s teškoćama, rezultati će biti izvrsni. Mogao bi vas iznenaditi poziv iz inostranstva ili poslovna ponuda od osobe koju ne poznajete dobro. Neki će upisati kurs koji će im omogućiti nalaženje boljeg radnog mjesta. Ako ste neodlučni, inicijativa bližnjih podstaknuće vas na akciju. Večernji izlazak biće buran.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info