Dnevni horoskop za 17.08.2021.

0

Ovan


Neka vam ljubav i porodica budu u prvom planu, ali ipak ne zapostavljajte ni društveni život. Izađite van zajedno sa partnerom, dogovarajte izlaske sa više ljudi, pozovite prijatelje sebi. Svojim dobrim raspoloženjem privlačićete poznate, ali i nepoznate ljude. Partner će primjećivati da ste zanimljivi drugima pa će biti ljubomoran.

Bik


Izbjegavaćete mjesta sa mnogo ljudi, a više težiti onima u kojima nalazite svoj mir. Rasteretite se poslovima koji nisu prevelik napor i ne zahtijevaju psihički napor, makar to bilo čišćenje, spremanje ili vježbanje. Pazite na hronične smetnje, pridržavajte se doktorovih savjeta. Slobodni će tragati za srodnom dušom i sanjati o idealnoj osobi.

Blizanci


Priklonite se zabavi, jer ćete se odlično provesti. Ako vam se nikud ne izlazi, pozovite prijatelje na večernje druženje. Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Prvobitnu zbunjenost zamijeniće saznanje da ni vama nije svejedno. Nije isključeno da veče dočekate u zagrljaju.

Rak


Iako je intuicija u poslu vrijedno oruđe, danas vam se neće isplatiti donošenje odluka na temelju predosjećanja. Pouzdajte se u razum. Možda će vas partner razočarati ili uvrijediti, ali i takve situacije neizbježne su u svakoj vezi. Jedino što ne smijete dopustiti je da se problemi talože i da se pravite kako ne postoje.

Lav


Obrazovanje, poslovna putovanja i prikupljanje informacija aktivnosti su u kojima vam se smiješe uspjesi. Bićete sposobni pronaći originalno i djelotvorno rješenje za skoro svaki problem. Uživaćete u saznanju da važne osobe uživaju u vašem društvu, a i partner će vam u mnogočemu biti podrška.

Djevica


U rukovanju novcem bićete nepromišljeni i nepraktični pa provjeravajte stanje na bankovnom računu – ne trebaju vam novi minusi. Podlijegaćete promjenama raspoloženja, reagovati na vremenske prilike i podražaje iz okoline pa vam se savjetuje energičnija i redovnija fizička aktivnost. Otiđite ranije na spavanje.

Vaga


Kontrolišite ponašanje ako se ne želite naći na meti nečijih kritika. Tvrdoglavo ćete braniti svoje interese, ali sagovornici neće biti spremni na ustupke. Povrijediće vas partnerov netolerantan pristup, ali se radije suzdržite od reakcije. Ako je pred vama važan poslovni sastanak, ne upuštajte se u rasprave s neistomišljenicima.

Škorpija


Vaše radno mjesto postaće poprište zanimljivih događaja. Upravo ćete radeći čuti uzbudljivu vijest, ostvariti novo poznanstvo, a možda se čak i zaljubiti. Neke očekuju povećane obaveze vezane za putovanja, pribavljanje poslovne dokumentacije, popravku ili registraciju prevoznog sredstva.

Strijelac


Bićete snalažljivi, ali nemirni i željni novih iskustava. Radni entuzijazam će porasti pa ćete poslovne probleme uspješno savladavati. Neke ciljeve ili rezultate ćete postići zahvaljujući pomoći i podršci kolega. Više inicijative pokazaćete u ljubavnoj vezi ili se nakon bezuspješnih pokušaja uspjeti približiti osobi koja vam se sviđa.

Jarac


Očekuje vas više stresa i napetih međuljudskih odnosa. Posao, djeca, porodične i poslovne obaveze stisnuće vas sa svih strana pa ćete se morati bolje organizovati, a prioritete posložiti i ispunjavati po važnosti. Organizujte se što prije, kako biste idućih dana djelovali u većoj usklađenosti i ravnoteži.

Vodolija


Uživaćete u malim stvarima, kafi sa prijateljima, a posebno u pripremi večere za simpatiju. Bićete uvjerljivi i ostavljaćete dobar utisak na okolinu. Dan je odličan za putovanja. Mogli biste posjetiti brata ili sestru ili će vama doputovati neko od rodbine.

Ribe


Poslovi će se odvijati sporije nego što ste očekivali. Problemi sa zametnutim dokumentima, nedostupne kolege ili nečiji nemar činiće vas nervoznima. Ali sve ćete uspješno riješiti pa ćete na kraju biti i zadovoljni. Razveselićete partnera ljubavnom izjavom, simpatičnim poklonom ili izlaskom na vaše omiljeno mjesto.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info