Magično brz – iPhone 12 u m:tel TOP ponudi

0

Iskoristite sve, i popust na pretplatu i kupovinu na rate

Želite li savršen dizajn mobilnog telefona? Ili uređaj otporan na sve životne situacije koji sa keramičkom zaštitom (Ceramic Shield) ima četiri puta bolju otpornost na padove?

Možda želite da impresionirate bližnje svojim fotografskim umijećem?

Odaberite sve to uz iPhone 12 u dvije sjajne veličine i svijetli SuperRetina XDR displej – iPhone 12 sa displejom veličine 6,1 inča, te iPhone 12 mini sa 5,4-inčnim dsisplejom.

 

Najbrži čip u svijetu smartphona pokreće iPhone 12  do granica nemogućeg. Uz DolbyVision snimaćete svoje video zapise bolje nego što to mogu neke profesionalne filmske kamere. A fotografije?

Kao i uvijek uz iPhone, fotografije su besprijekorne, a uz Noćni mod na svim kamerama vaše fotografije biće savršene i pri slabom osvjetljenju. Nova širokougaona kamera donosi 27% više svjetlosti, što će vašim fotografijama dati još boje i detalja bilo da snimate po mjesečini ili po danu. Zabilježite sve važne trenutke, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. 

iPhone 12 u m:tel TOP ponudi, uz popust od 20% na cijenu mjesečne pretplate, možete otplaćivati na rate već od 71,27 KM mjesečno, a iPhone 12 mini uz mjesečnu ratu već od 61,18 KM.

Neka zabava počne!

Sve informacije o cijenama uređaja i m:tel tarifama možete pronaći na m:tel sajtu ili na bilo kojem m:tel prodajnom mjestu širom BiH.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info