Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.08.2021. do 22.08.2021.

0

Posao. Čudna sedmica. Kada se posao zahukta nećete moći da se odbranite od zahtjeva saradnika i klijenata. Kada posao zakoči, vrtićete prstima i dosađivati se za sve pare. Ono što je važno jeste da od ove sedmice ulazite u fazu kada će zahuktavanja biti sve više i više, a kočenja sve manje i manje.

Štaviše, mogli bismo da kažemo da ćete 90 posto ove sedmice provesti u trčećem fazonu. Ako radite za drugog, kreću vam promjene koje će vam odgovarati na duži rok i pored toga što će u početku donijeti nervozu. Ako ste privatnik, od ove sedmice se dešavaju velike, pozitivne promjene kod vas.

Ljubav. Pun Mjesec, koji imamo krajem ove sedmice u vašem znaku, u konjukciji sa Jupiterom nasuprot Suncu u partnerskom polju označava da je blizu završetak nepovoljnog perioda u vašim emotivnim relacijama.

E sad, da li ćete vi izabrati da vas ovi dani i dešavanja „napumpaju“ na takav način da ćete varničiti na sve strane (ako vi budete varničili, varničiće i partner i to je onda odličan preduslov za džumbus) ili ćete pak izabrati da oko sebe širite pozitivu i dobru energiju (što će prihvatiti i partner i onda imamo preduslov za vrlo lijepa dešavanja) – to već vi vidite. Možete i na jednu i na drugu stranu pa birajte.

Slobodne Vodolije, Venera počinje lagano da miluje vaš znak od ponedjeljka. Prve šanse za poboljšanja u emotivnom sektoru krenuće da se javljaju koliko odmah. Biće noviteta, ali biće i povratnika.

Hrana. Primijetićete da imate manje probleme sa stomakom uvijek poslije konzumiranja mliječnih proizvoda, pogotovo sireva. Iz tog razloga, umanjite njihov unos ili makar svedite samo na jogurt, kefir i kiselo mlijeko.

Novac. Mogu vas zapljusnuti fine količine novca u ovoj sedmici.

Zdravlje. Dobro ste, mada ćete se i mentalno i fizički trošiti dosta u ovom periodu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info