Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.08.2021. do 22.08.2021.

0

Posao. Sedmica izuzetno brzih dešavanja u poslovnom segmentu. E sad, vi zaista volite kada ste aktivni i kada se ne smirujete, ali čini se da će ovaj period čak i vama pomalo teško sjesti na stomak.

Na poslu je nervoza, milion i jedna obaveza, na poslu su napete kolege i još napetiji šefovi, sve mora da se završi koliko odmah i ne postoji prostor za greške. Naravno da u takvoj atmosferi neće biti lako funkcionisati, ali ako je za utjehu – uspjećete vi i te kako fino da se snađete i obavite sve što se očekuje od vas.

Ljubav. Kod Strijelaca u vezama je jedna onako fina papazjanija koja ni u ovoj sedmici ne pokazuje namjeru da se raščisti i stabilizuje. Pun Mjesec je u vašem polju komunikacije, pokreta pa ćete vi biti u nekom svom ludilu i neće vas držati mjesto, a i umjećete da pretjerate kada su neke izjave i postupci u pitanju.

Partner je sa druge strane nervozan za sve pare i ovo dvoje u kombinaciji svakako ne daje mnogo prostora za mir. Najbolje bi bilo da ovaj period iskoristite da samo cunjate i lutate i što manje pričate.

Slobodni, neko će pokušati da obnovi kontakt sa vama. I vjerovatno je da će uspjeti u tome.

Hrana. Iz sedmice u sedmicu ponavljamo upozorenja i savjete za Strelijelce, kada je ishrana u pitanju, jer je evidentno da vi nešto radite pogrešno. Makar pokušajte da funkcionišete na nekim osnovama – manje masno, manje začina, redovni obroci…

Novac. Ulazite u period povoljnijih finansijskih prilika. Međutim, u ovoj sedmici će biti dosta odliva novca.

Zdravlje. Nervoza, oscilacije pritiska, kod starijih problemi sa cirkulacijom i glavoboljama. Oprez u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info