Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.08.2021. do 22.08.2021.

0

Posao. Mnogo povoljnosti se otvara pred vama. Ulazak Venere u vaše polje karijere i odnosa sa nadređenima otvara period kada ćete i te kako umjeti da povučete prave poteze i kada dolazi do realizacije projekata ili poslova koje dugo očekujete. Takođe, moguće je napredovanje u narednom periodu.

S druge strane, dobri aspekti kroz zemljane znake daju vam praktičnost, racionalnost, organizovanost i fokusiranost na ono što je bitno, pokreću vas i „namiještaju“ vam dogovore, ljude i poslove koji vrijede.

Ljubav. Ovo bi mogla da bude prilično korektna sedmica u vašim partnerstvima. U redu, ima neke sitnije problematike koja se vezuje za lične poslovne obaveze (koje i vas i partnera mogu činiti nervoznim ili vam oduzimati vrijeme) ili za zajedničke finansije, ali ovo se da prevazići i riješiti.

Bitno je da vas dvoje težite razumijevanju i skladu, a važno je i to što će vam oboma prijati da budete u pokretu i uvedete neke promjene u svakodnevnicu koje će vam prijati.

Slobodni Jarčevi, za vas se nastavlja period interesantnih dešavanja sa suprotnim polom. Uglavnom su u pitanju noviteti, ali čak i prošlost može pomoliti glavu.

Hrana. Sem mliječnih proizvoda, koje bi trebalo da smanjite tokom ove sedmice, nema nekih konkretnijih preporuka po pitanju ishrane. Jedino biste mogli da se potrudite da se dovoljno hidrirate vodom, voćnim sokovima, posebno limunadom.

Novac. Ne pretjerujte sa troškovima u ovoj sedmici.

Zdravlje. Potrebno vam je više opuštanja. Šetajte, budite blago fizički aktivni, odmarajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info