Dnevni horoskop za 15.08.2021.

0

Ovan


Iako ste u dobrom astrološkom razdoblju, neke manje neprijatnosti nisu isključene. Stvari poput zaturenog dokumenta ili nečijeg neumjesnog komentara biće gotovo neizbježne. Neki će se morati pozabaviti zadacima koji su manje zanimljivi, ali neodgodivi. Pojava glavobolje biće vezana za stres.

Bik


Vješto ćete procjenjivati ljudske karaktere, što će vas zaštiti od pogrešnih odluka. Sigurnost kojom ćete zračiti biće zaslužna za pokretanje željenih zbivanja. Osjetićete da ostvarujete ciljeve lakše nego prije. Ako ste dugo željeli nekome otkriti svoje simpatije ili mu predložiti susret, ništa vas u tome ne bi smjelo spriječiti.

Blizanci


Porodične teškoće i nesuglasice primoraće vas na potragu za novim načinom rješavanja neadekvatnog stambenog pitanja ili zbrinjavanja vlastite porodice. Partner će biti sklon istraživanju vaše prošlosti, a njegova nepovjerljivost i ljubomora nisu ništa drugo do strah da ne ostane bez vas.

Rak


U centru pažnje će biti biranje kurseva kiji će vam pomoći da usvojite nova znanja ili nadopunite postojeća. Bićete smireni i koncentrisani, ali vozači ovog znaka biće nesmotreni. Neočekivano poznanstvo ostvariće nade slobodnih, a one u vezi partner će iznenaditi idejom o zajedničkom životu.

Lav


Sve ono što ste pokrenuli odvija se baš po vašim očekivanjima. Zadovoljni ste dogovorima koje ste postigli i smatrate da ste napravili prave poteze. Jaki kontakti sa suprotnim polom donose vam dobro raspoloženje i optimizam.

Djevica


Iznenadiće vas pozitivan rasplet nekih zamršenih situacija, ali za to ćete biti i sami zaslužni svojom snalažljivošću. Intuitivno ćete znati šta treba učiniti u nekoj situaciji. U ljubavi preuzmite inicijativu. Pokušajte izazvati iskricu uzbuđenja i strasti. Ne očekujete da partner zna šta vam treba – morate mu to reći.

Vaga


Moraćete se pouzdati u vlastite snage i ono što sami posjedujete, a dogovore i obećanja drugih ostaviti za neko buduće vrijeme. Na ljubavnom planu ste nezadovoljni i nemotivisani – više vam odgovaraju maštanja i sanjarenja nego konkretno djelovanje. Povećana je mogućnost da flertom ugrozite ozbiljnu i stabilnu vezu.

Škorpija


Ovo je vaše vrijeme kada je prepreka manje, a prilika za probijanje sve više. S lakoćom ćete druge uvjeravati u ispravnost svojih odluka, a vaše vještine naići će na plodno tlo. I na novčanom planu mogli bi vas snaći srećni trenuci. Vratićete dugovanja ili dobiti honorare koji kasne.

Strijelac


Moguće su svađe i rasprave u kojima ćete dokazivati svoja prava. Bićete meta kritika i nepravdi, posebno ako ste rođeni u novembru. Ali malo ko će se moći suprotstaviti vašoj argumentovanoj procjeni situacije. Ljubav neće biti lišena strasti – znaćete održati živost u odnosu, zahvaljujući tome što dobro poznajete svog partnera.

Jarac


Uživaćete u intelektualnim raspravama sa zanimljivim osobama. Nekima će pažnju privući osoba suprotnog pola puna samopouzdanja. Dan je odličan za sve koji putuju – bez saobraćajnih teškoća stići ćete do odredišta. Ako ljetujete, odgovaraće vam manje frekventna mjesta – željećete više mira i tišine.

Vodolija


Iako je ovaj dan izuzetno podsticajan u poslovnom segmentu, moguće je da ćete se većim dijelom okrenuti onoj ljepšoj strani života. Bilo bi divno da provedete vrijeme ili sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Neki od vas danas kreću i put godišnjih odmora i ljetovanja.

Ribe


Sputavaju vas pritisci sa raznih strana. Na vidjelo izlaze neskladni međuljudski odnosi pa će vas nečiji postupci jako razočarati. Izbjegavajte rasprave. Iako vam razvoj ljubavnih zbivanja ide u korist, manji problemi ipak su mogući. Imaćete osjećaj da su vaši životni stavovi napredniji i fleksibilniji od partnerovih.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info