Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.08.2021. do 22.08.2021.

0

Posao. Dobar period za jačanje postojećih privatnih poslova, ali ukoliko ste planirali tek da aktivirate nešto lično vaše odličan je trenutak da se bacite na posao. Generalno gledano, Blizanci će se ovih dana baviti kućom – da li ćete obavljati posao od kuće ili ćete nositi posao kući i raditi privatno – sve dolazi u obzir.

U svakom slučaju, ova sedmica vam je od velikog značaja, jer aspekti pod kojima ste govore o velikoj borbenosti vezanoj za ono što vam je od važnosti u poslovnom segmentu. Borite se, uspjećete.

Ljubav. Konjukcija vašeg vladara Merkura sa Marsom, koja se dešava u polju porodice, stabilnosti, baš i nije savršen aspekt ukoliko želite mir i harmoniju.

Da se razumijemo, ovaj aspekt vrlo pokreće i donosi jaku energiju, ali tu energiju treba usmjeriti na pravu stranu, u suprotnom će samo donijeti nervozu, nerazumijevanje i napete odnose i u domu i sa partnerom.

Slobodni Blizanci od ove sedmice dobijaju planetu Veneru u svom polju ljubavi i zabave. Za vas je ovo izvrstan period i da se povežete i spojite sa novim osobama, ali i da eventualno dođe do obnove komunikacije i odnosa sa nekim iz prošlosti.

Hrana. Od povrća bi vam tokom ove sedmice najviše prijali mrkva, tikvice, patlidžan, a u manjoj mjeri možete konzumirati i krompir i mahune. Povremeno će vam oči biti gladne, naročito kada su u pitanju slatkiši, ali gledajte da ih konzumirate u manjim količinama.

Novac. Ova sedmica vuče pojačane troškove, ali i mogućnosti za otvaranje novih načina zarade.

Zdravlje. Pored pojačane nervoze, postoji mogućnost i sitnijih povreda i tegoba sa stomakom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info