Dnevni horoskop za 12.08.2021.

0

Ovan


Nedostajaće vam koncentracije, bićete zaboravni i rastreseni. Ako imate obavezu koja zahtijeva rano ustajanje, teško ćete pobijediti pospanost. Osoba koju ste nehotice uvrijedili očekuje vašu poruku, izvinjenje ili izraz ljubavi. Potisnite ponos u ime sklada u kući ili budućnosti ljubavne veze. Manje kritikujte druge.

Bik


Bićete odrešitiji u podmirivanju zaostalih poslova, obaveza i računa te pripremati čist teren za nastavak rada. Odlikovaće vas harizma, a ono što ćete raditi i preduzimati biće zanimljivo drugim ljudima. Ljubavni odnosi zadovoljiće vaša očekivanja. Privlačiće vas duhovite osobe s kojima možete povesti neobavezne razgovore.

Blizanci


Nemojte se previše oslanjati na partnerovu pomoć. Većina obaveza će biti na vama pa ćete se osjećati iscrpljeno. Radićete mnogo i na poslu, ali nemojte očajavati ako rezultati nisu vidljivi. Nadređeni su i te kako svjesni da ste vrijedan i savjestan radnik. Ljubavni život bio bi vam bolji kada biste bili manje kritični.

Rak


S lakoćom ćete se fokusirati na poslove i obaveze, a oni koji posluju s inostranstvom dobiće dobre vijesti. Ljubavna veza počinje se kretati u potpuno novom pravcu. Partner sve otvorenije iskazuje želju za životom udvoje, dok se oni u braku relativno dobro slažu. Ako vaš odnos potresa kriza, ima nade za nove početke.

Lav


Optimistično ćete se hvatati ukoštac sa složenim situacijama. Imaćete sreće u novčanim ulaganjima, poslovanju s bankama i osiguravajućim društvima, a mogli biste pronaći i izgubljeni predmet. Neki će razmišljati o životnim vrijednostima, moralnosti i poštenju, na šta će vas navesti neugodna situacija u životima vama bliskih osoba.

Djevica


Okolina neće imati razumijevanja za vašu šutljivost i odsutnost. Teško će moći dokučiti vaše misli i osjećanja. Zbog preosjetljivosti smetaće vam buka i glasni razgovori. Život udvoje biće vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. Ipak, što se više budete trudili to bi suprotna strana mogla izmicati vašoj kontroli. Popustite malo.

Vaga


Imaćete pune ruke posla, a poslovni zastoji pomoći će da bolje upoznate osobe s kojima sarađujete. Možda vas neugodno iznenadi njihov stav pa ćete većinu poslova morati odraditi sami. Izloženost naporima činiće vas lakim plijenom za viroze pa poradite na preventivi, više se odmarajte i koristite vitaminske napitke.

Škorpija


Krasiće vas duhovitost i ljubaznost. Znaćete nekome izraziti kompliment, a da pri tome ne ispadnete usiljeni. Samci, neko će opet pokucati na vrata vašeg srca. Oni u braku uspješno će izgladiti probleme iako će ih mučiti neke stvari iz partnerove prošlosti. Možda je bolje ne zadirati u ono što je bilo. Gledajte prema naprijed.

Strijelac


Zbog preosjeltjivosti i ponosa ulazićete u prepirke i dokazivati da ste u pravu. Nemojte se čuditi ako kolegama i partneru budete naporni. Nedostajaće vam razumijevanja za ukućane, a ako imate djecu i na njima će se odraziti vaše neraspoloženje. Ljubavni život neće biti bez teškoća, ali uz malo popustljivosti postići ćete sklad.

Jarac


Ljubavni problemi mogu se pojaviti zbog vašeg ponosa i preosjetljivosti. Teško prelazite preko partnerove netaktične izjave, ali zapitajte se nije li vam rekao samo istinu. Mogli biste intenzivirati kontakte s rodbinom, a neko od njih mogao bi vas pozvati na ljetovanje. Svakako prihvatite, dobar provod je zagarantovan.

Vodolija


Biće prilika za zaradu, ali novac će već unaprijed biti određen za druge potrebe. Neki će posuditi izvjesnu sumu novca ili biti prisiljeni na štednju. Moraćete pokazati više strpljenja u odnosu s partnerom. Pokažite da vam je stalo do njegovog mišljenja. Dok vam se obraća ili vam govori, ne prekidajte ga u pola rečenice.

Ribe


Znaćete šta želite i kako do toga doći. Nećete dopustiti da vas bilo ko skrene s puta. Sigurni ste u sebe pa će oni, koji vas ne poznaju takve, ostati iznenađeni. Događaj, susret ili razgovor biće zaslužni za promjene u vašim stavovima, koji će se pozitivno odraziti na ljubavni život. Shvatićete šta je uzrok bračnih problema.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info