Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.08.2021. do 15.08.2021.

0

Posao. Saradnici, kolege, poslovni partneri – svi oni sa kojima morate da radite i da komunicirate – u prvom dijelu sedmice će se postaviti kao vrlo zahtjevni, isključivi. Bukvalno će vas „napadati“ pričom, molbama, naredbama, papirima, pozivima – tako da je vrlo teško da ćete u ovom periodu uspijevati da se iole organizujete i fokusirate.

Naravno, kada nam je takva situacija onda su mogući i propusti i greške. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi okupiraju i baš toliko vam razvlače pažnju na sto strana.

Ljubav. Partner i vi ste svako na svoju stranu i svako na svoju ruku u ovoj sedmici. Pogotovo u njenom prvom dijelu.

Jako je teško da ćete uspijevati da se uskladite, nećete se razumjeti niti ćete imati baš volje i živaca jedno za drugo, tako da ovaj period donosi neku formu distanciranosti i odvojenosti, možda čak i fizičku razdaljinu između vas dvoje. Ako baš morate da se dogovarate i planirate nešto, to će poprilično teško funkcionisati.

Slobodni Strijelci, period vaših velikih aktivnosti, pokreta, druženja traje i dalje. Da će ovdje biti nekih šansi – hoće – ali to sve djeluje kao usputne pričice, neobavezno i tako to.

Hrana. Potrebna vam je raznovrsna ishrana i redovni obroci, a vi u ovom periodu ne funkcionišete na taj način. Nije u redu ako imate jedan ili dva preobilna obroka tokom dana. Ne preskačite doručak, ali zato biste mogli sebi da uskratite večeru ili da makar ona bude lagana.

Novac. Novac pristiže, ali nije ga dovoljno da biste mogli da budete mirni.

Zdravlje. Najveći problem kod vas trenutno je mentalna razuđenost, nerviranje i stres. Oprez u saobraćaju!

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info