Rak: Sedmični horoskop za period od 09.08.2021. do 15.08.2021.

0

Posao. Jako ste fokusirani na to da pokrenete situacije koje su vam od važnosti. Da pokrenete dogovore, da pokrenete sebe, da riješite neka papirološka pitanja.

Prva polovina sedmice će donijeti priličnu dozu haotičnosti, vjerovatno i zastoje koji će biti prouzrokovani nesporazumima, teškoćama sa papirima, manjkom kvalitetne komunikacije između saradnika i vas. Drugi dio sedmice vam olakšava funkcionisanje na dnevnoj bazi, jer uspijevate da se lakše organizujete i prionete na posao.

Ljubav. Mnogo toga vam oduzima vrijeme ovih dana – neke praktične, lične obaveze kojima morate da se bavite, okupiranost finansijskim segmentom i time kako popraviti stanje u ovom sektoru – tako da su ljubav, ali i odnos sa partnerom, otišli u drugi plan.

I kod dragog vam bića je slična situacija pa ova sedmica ne daje baš mnogo prostora za vas dvoje. Možda je i bolje tako, jer sa toliko obostrane nervoze i napetosti vjerovatno biste uspjeli jedno drugom da pokvarite raspoloženje.

Slobodni Rakovi, zanimljiv emotivni period se nastavlja, ali ste još uvijek sa simpatijom u fazi „čačkanja“ i povremenih kontakata.

Hrana. U dosta nervoznom i čudnom raspoloženju ulazite u ovu sedmicu, a što veće promjene u raspoloženju, to veća nestabilnost po pitanju ishrane. Zato ćete u ovom periodu imati skokovit apetit i biće vam teško da postignete balans. Mogući problemi sa varenjem iz tog razloga.

Novac. Morate vi još prilično da radite na ovom segmentu da biste mogli da kažete da ste stabilni.

Zdravlje. Promjenjivo raspoloženje i dosta stresa. Odmarajte, šetajte, hranite se kvalitetno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info