Jarac: Sedmični horoskop za period od 09.08.2021. do 15.08.2021.

0

Posao. Drugi će vas pokretati. Tražiće vas, bilo da su u pitanju dogovori, obaveze, poslovi, projekti ili saradnje. Nešto od ponuđenog će biti ne baš po vašem ukusu, a nešto vam može privući pažnju i probuditi intuiciju.

U periodu ste kada je potrebno da slušate ponude i prijedloge od drugih osoba, jer će neki od njih iznijeti zaista povoljne šanse pred vas. Vrlo racionalno i praktično razmišljate i spremni ste da se posvetite poslu što će se vrlo brzo pokazati kroz dobre rezultate i vaše lično zadovoljstvo.

Ljubav. Partnerovo raspoloženje se poboljšava. Međutim, istovremeno se i pojačava potreba voljene osobe da više obratite pažnju na nju, da joj posvetite više vremena. Drago vam biće je pripremilo pregršt aktivnosti za vas dvoje, a vi sad, čik, kažite da ne možete i da ste prezauzeti.

Ako ne budete spremni da pratite partnera u stopu, ode on sam u provod, a vi poslije razmišljajte gdje je i sa kim je. Pa vi vidite šta ćete.

Slobodni Jarčevi, ima, ima dešavanja. Aktivirali su se pripadnici suprotnog pola prema vama, vaše je samo da vidite da li ćete da prihvatite igru i da se zabavite. Možete, a i ne morate.

Hrana. Trošićete se više pa vam je potrebna jača i konkretnija hrana da biste održavali nivo energije i osjećali se dobro. Jedino što bi trebalo da izbjegavate jesu proizvodi od bijelog brašna i brza hrana. Meso, kvalitetne mesne prerađevine, jaja, proizvodi od meda, sirevi.

Novac. U ovoj sedmici može biti više priliva. Nažalost i troškovi su trenutno pojačani kod vas.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa ishranom, nemiri.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info