Dnevni horoskop za 06.08.2021.

0

Ovan


Ne prepuštajte ništa slučajnostima. Sve što ne uradite naći će se pod kritikom nadređenih ili naići na negodovanje kolega koji će odrađivati ono što vama promakne. Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome šta govorite i potpisujete. Čuvajte novčanik i vrijedne stvari.

Bik


Ne propuštajte dobre prilike. Iskoristite sticaj okolnosti i zamolite nekoga za uslugu koja vam je obećana. Zaštitite se od uticaja osoba sklonih svađama i nepromišljenim akcijama, jer ćete privlačiti baš takve. Nekima su na pomolu željeni iskoraci na planu selidbe i rješavanja stambenog pitanja.

Blizanci


Bićete razgovorljivi i otvoreni te prijateljski raspoloženi prema ljudima koje poznajete ili ste ih tek upoznali. Takav nastup osiguraće vam simpatije i omogućiti da lakše ostvarite vlastite ciljeve. Ako se bavite kreativnim poslom, odlikovaće vas inspiracija putem koje ćete stvarati prelijepa djela.

Rak


Promjene u domu mogu biti radikalne i stresne. Ali ako ste sigurni u svoje odluke, one vam na kraju mogu donijeti zadovoljstvo i rješavanje barem jednog velikog problema. Emotivni život biće u znaku promjena pa je, u zavisnosti od vašeg ljubavnog statusa, bitno da u svemu nađete pravu mjeru. Osjećaćete umor pa će vam goditi više sna.

Lav


Iako ste zasićeni zbivanjima na poslu, obaveze ćete odraditi kvalitetno. Nakon posla prepustićete se ljepšoj strani života, uživati u ljubavi i partneru. Neki će sa simpatijom satima na telefonu razgovarati, drugi će upriličiti susret i uživati u izmjeni emocija. Budite praktičniji u rješavanju jednog porodičnog problema.

Djevica


Ne odbijajte priliku za dodatnu zaradu, makar to podrazumijevalo naporan rad. Ako ste u vezi, kovaćete s partnerom planove za budućnost. Zajedničke uspomene i razgovori zbližiće vas i ojačati saznanje da ne možete jedno bez drugog. Samci, znate šta želite i kako to dobiti pa ne oklijevajte.

Vaga


Telefon će vam neprestano zvoniti, kolege dolaziti na vaše radno mjesto i stalno vas nešto propitkivati, a prijatelji vas informisati o zbivanjima u svom životu. Neko će vam istupiti sa zanimljivim prijedlogom. Nećete odoljeti izazovu, bilo da je riječ o odlasku na nečiju kućnu zabavu ili večernjem izlasku.

Škorpija


Trebaće vam potpuni mir da biste mogli razmisliti šta i kako dalje pa ćete nervozno reagovati na svakog ko vas u tome ometa. U ljubavi ćete morati raščistiti probleme iz prošlosti, možda i donijeti neke nimalo ugodne odluke. Ne upuštajte se u neke veće poslove i obaveze, jer nećete imati energije i volje da ih završite.

Strijelac


Razmišljaćete o tome da upišete neki kurs ili na neki drugi način obnovite ili nadopunite svoje znanje. Ljubav će uglavnom biti u sjeni sve brojnijih poslovnih obaveza. Ipak, za društvo ćete naći vremena. Ako ste u vezi, veče donosi ugodno iznenađenje.

Jarac


Previše napora i nerviranja oslabiće vas i činiti razdražljivima. Mnogi će morati rješavati nagomilane porodične probleme, sjesti za sto i u četiri oka razgovarati s partnerom oko nastalih finansijskih problema. U odnosu s autoritetima budite suzdržani. Sklonost da kažete ono šta mislite njima se sigurno neće svidjeti.

Vodolija


Imaćete naklonost šefova i kolega, biti omiljeni od uglednih osoba i iz toga izvlačiti korist. Mogli biste putem interneta upoznati osobu iz drugog grada, koja će vas osvojiti duhovitošću i inteligencijom. Ako se prepustite ustaljenom i opuštenom načinu života, pridonijećete svom psihičkom miru i ravnoteži.

Ribe


Mnogo toga sve više se okreće vama u korist. Ali ne ulazite u veće troškove, jer su veliki izgledi da obećana zarada i najavljeni popusti izostanu. Problemi bi mogli niknuti i u poslovanju s bankama, osiguravajućim zavodima i drugim finansijskim ustanovama. Nakon napornih radnih sati, veseliće vas pomisao na partnerov topli zagrljaj.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info