Dnevni horoskop za 05.08.2021.

0

Ovan


Uspješno ćete komunicirati i održavati dobre odnose s nadređenima. Očekuju vas i nezaboravni ljubavni trenuci. Intenzivna osjećanja prema partneru navešće vas da donesete bitnu odluku vezanu za zajedničku budućnost. Neki će se pomiriti s bivšim partnerom.

Bik


Postavljaćete sebi visoke ciljeve i nastojati da budete uzorni u svemu. Bližnji će vas smatrati prestrogima i prezahtjevnima, a vaši prijedlozi i želje izazivaće njihovo neslaganje i burne reakcije. Mogli biste otkriti neugodnu porodičnu tajnu, zahladiti odnose sa ženskim članom porodice ili izlaz iz problema potražiti na pogrešan način.

Blizanci


Porast radne energije i entuzijazma ubrzaće ostvarenje poslovnih ambicija. Odlično ćete podnositi fizičke napore pa je dan povoljan za fizičke radove. Ipak, odvojite malo vremena i za zabavu. Nemojte potiskivati svoju društvenu prirodu – prihvatite poziv kolega na kafu.

Rak


Neće vam biti lako podnositi zahtjevna zbivanja. Ali kada treba preuzeti ljubavne ili poslovne odgovornosti, pokazaćete se doraslima svakoj situaciji. Izvjesno je da ćete se u nečemu naći na novom početku ili biti iskusniji zbog novih saznanja. Nekima predstoje zanimljivi kontakti s inostranstvom i putovanja.

Lav


Lakše ćete ostvariti ambicije. Poduhvati na kojima budete radili mogli bi vam donijeti dobru zaradu i ugled. Nesebično ćete se odricati i ispunjavati potrebe najmilijih. Najviše uspjeha imaćete raščišćavajući zapetljane porodične odnose, ali i sa svima onima s kojima niste u dobrim odnosima.

Djevica


Imaćete pune ruke posla, a poslovni zastoji pomoći će da bolje upoznate osobe s kojima sarađujete. Neprijatno će vas iznenaditi činjenica da vam okreću leđa onda kada vam treba pomoć. Kritike ćete dobro podnositi, ali ako vam ih uputi neko koga inače ne podnosite, oštro ćete uzvratiti pa nije isključena svađa.

Vaga


Šarmom, osmijehom i ljubaznim ponašanjem preokrećete privatne i poslovne situacije u svoju korist. Dobro ćete se osjećati, biti zadovoljni svojim izgledom i komplimentima kojima će vas obasipati potencijalni udvarači. Nova poznanstva donijeće vam koristi. Neki među njima će biti dovoljno uticajni da vam pomognu da ostvarite planove.

Škorpija


Iscrpiće vas nagomilani poslovi. Bićete skloni stresu, ali ćete ga znati konstruktivno usmjeriti. Neraščišćene emotivne situacije ispreplitaće se s novim ljubavnim zbivanjima. Moraćete raščistiti sami sa sobom, jer partner neće dugo podnositi neizvjesnost, a posebno osjećaj da vam sve manje znači.

Strijelac


Otvara se razdoblje širenja poslova, ali i vaše veće popularnosti. Bićete vješti u komunikaciji, taktični u ophođenju s kolegama i domišljati kada nešto treba improvizovati. Veze na daljinu te komunikacija i prepiska s osobama i partnerima u drugom gradu ili inostranstvu ispuniće vas posebnim zadovoljstvom.

Jarac


Zateći ćete se u pravoj gužvi i imati osjećaj da su vas obaveze pritisnule sa svih strana. Dobijaćete mnogo upita na koje ćete trebati odgovoriti, a ni kritike i javno prozivanje nisu isključeni. S novcem budite štedljiviji – oslonite se samo na ono što sami zaradite. Ljutićete se na nekoga ko vam već dugo ne vraća posuđeni novac.

Vodolija


Tražićete miran kutak za razmišljanje i izbjegavati zadimljena mjesta i isprazne razgovore. I u slobodnim trenucima tražićete kvalitet pa nećete propuštati pozorišne ili kino predstave. Ne povjeravajte drugima svoju intimu, jer biste mogli postati meta neukusnog trača ili se razočarati u osobu kojoj ste bezrezervno vjerovali.

Ribe


Imaćete mogućnost ostvariti ljubavne snove. Možda ćete sresti osobu o kojoj intenzivno razmišljate. Saradnja s drugima pokazaće se efikasnom u poslovnim, a podrška bližnjih u privatnim odnosima. Ako živite previše stresno, stanite malo i posvetite se sebi. Mnogima će pomoći popodnevni odmor.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info