Dnevni horoskop za 04.08.2021.

0

Ovan


Novac će biti glavna tema razgovora s ukućanima. Nestaće neke prepreke na tom planu, ali još nije vrijeme da ulazite u nove novčane rizike, zajmove i posuđivanja. Moći ćete se pohvaliti dobrom intuicijom kada je u pitanju vaš privatni život. Dobro ćete procijeniti koliko su bliske osobe iskrene prema vama.

Bik


Učinkovito ćete odvajati bitno od nebitnog, brzo uočavati tuđe greške i ispravljati ih na vrijeme. Ali kada ste vi u pitanju, oštro vas zapažanje neće najbolje služiti. Izvinjavaćete se obećanjima samo da se riješite dosadnog sagovornika. Trebaće vam neko ko je na istoj talasnoj dužini s vama i s kim možete razmijeniti svoja razmišljanja.

Blizanci


Donosićete ozbiljna rješenja ili odluke. Moguće je da ćete za jednu situaciju okrivljavati ukućane, što sigurno neće pridonijeti miru u kući. Više ćete postići diplomatijom nego agresivnim nastupom. Ako vam predstoji izlaganje u javnosti ili takmičenje, odvojite dovoljno vremena za odmor i koncentraciju. Popodnevni san odagnaće umor.

Rak


Dan je stvoren za putovanja, za bavljenje umnim radom, ali i za sportske aktivnosti. Ako se želite nekome dokazati, uspjećete u tome bez problema. Vaše izlaženje u susret drugima biće pohvalno, ali bilo bi poželjno da malo više ugađate sebi. Slobodne će iznenaditi snažne emocije koje će u njima pobuditi osoba s kojom će ih upoznati društvo.

Lav


Od vas će se očekivati da riješite porodične probleme. Mogli biste započeti zajednički život, odseliti od roditelja ili promijeniti mjesto stanovanja. Neki će zasad ostati samo na planovima. Druženje s članovima porodice za vas će biti zamorno, posebno ako morate biti ljubazni prema nekim rođacima koji vam nisu dragi.

Djevica


Otklonićete nesporazume s osobom s kojom ste bili u svađi. Okolnosti su sve više na vašoj strani, posebno u poslovima vezanim za trgovinu, obrazovanje i intelektualne aktivnosti. Misli ćete vješto pretakati u riječi pa ćete simpatiji slati maštovite, ali i erotične poruke. Druga strana će biti oduševljena.

Vaga


Vodite računa o svojim troškovima – kupujte samo ono nužno, a ako možete, odvajate na stranu za ono što silno želite priuštiti. Ljubavni problemi neće nestati budete li ih ignorisali – zato iskreno recite partneru šta vam je na srcu. Mogli biste neplanirano krenuti na put ili se naći u razgovoru s osobom koju ste izbjegavali.

Škorpija


Rado ćete pomagati drugima, biti spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Bračne veze biće obogaćene novim zajedničkim iskustvima, a s partnerom ćete se gotovo intuitivno slagati. Jedino bi vam zdravlje moglo stvarati probleme pa ne odlažite pregled kod doktora.

Strijelac


Bićete šutljivi pa će se bližnji pomučiti dok shvate šta mislite. Ako se osjećate iscrpljeno, odgodite planove. Raspoloženje će biti promjenjivo te će veoma zavisiti od vanjskih uticaja. Sve ćete primati k srcu, otvoreno pokazujući šta vam smeta. Sumnjaćete u partnerovu vjernost, a ako ste sami, čeznućete za ljubavlju i pažnjom.

Jarac


U porodičnom okruženju osjetićete pozitivnu energiju. Započećete spremanje, uposliti sve ukućane i pri tome se još dobro zabavljati. Zaposleni će jedva čekati kraj radnog vremena, a mlađi se veseliti večernjem izlasku. U vašim prijateljskim krugovima kreće se osoba koja vam je zapela za oko. Moguće je nešto više od prijateljstva.

Vodolija


Djelujte promišljeno u porodičnom okruženju. Bićete skloni ljutnji prema djeci ili bračnom partneru. Uzrok se krije u vašem umoru, zbog čega nemate dovoljno strpljenja. Nećete rado izlaziti u susret ni očekivanjima šefova pa ćete otvoreno iskazivati negodovanje. Udaljite se od osoba s kojima ne možete uspostaviti normalan odnos.

Ribe


Predstoje vam dodatne obaveze vezane za prijatelje, stambene ili novčane prilike. Spretno ćete ih rješavati i biti zadovoljni postignutim. I u ljubavi vas očekuje napredak. Mogli biste se zbližiti sa simpatijom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom. Očekujte poziv ili dolazak drage osobe koja živi u drugom gradu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info