MANGO: Ovo su najpopularnije i najudobnije pantalone ovog ljeta

0

Jedan od najpopularnijih španskih modnih brendova, MANGO, pobrinuo se da i ovog ljeta izgledate veoma moderno i urabano, a kada je riječ o pantalonama, sljedećih pet modela su najpopularniji.

Prikrijte nedostatke


Pantalone sa visokim strukom zaista su pravi blagoslov za sve dame kojima je cilj da vizuelno izduže svoju siluetu pa i da prikriju određene nedostatke na tijelu.

Ovo drugo još lakše se postiže ukoliko ovaj model pantalona ima i široke nogavice, a kako biste najlakše stvorile proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela, najbolje je da gornji dio kombinacije bude nešto uži. Kupite ih ovdje.

Mornarski stil


Ljeto je nezamislivo bez pruga, a to nam potvrđuju i ove ljetne MANGO pantalone koje možete nositi u mnogobrojnim prilikama. S obzirom na to da je riječ o modelu koji seže tik iznad članaka, možete ih kombinovati sa raznim modelima obuće, ali i sa raznim modelima majica, košulja i bluza.

Naravno, ukoliko ih kombinujete sa komadima garderobe koji su u svjetlijim nijansama (bijela, limun žuta, boja šampanjca, bež, boja leda) dobićete ultra popularni mornarski stil. Dodaćemo još da je riječ o pantalonama od lana, a koje su tako idealne za vrele ljetne dane. Kupite ih ovdje.

Nezaobilazne boje


Iako tokom ljetne sezone uglavnom nosimo svjetlije nijanse, ne bi trebalo da odustajete ni od nešto tamnijih boja. Naravno, crne pantalone su neprolazna klasika, ali ovog ljeta umjesto crnih birajte pantalone u prekrasnoj nijansi svijetle žalfije.

Ova divna boja jedna je od neutralnijih te je idealna za kombinovanje skoro sa svim drugim bojama. Pored toga, ona vam može pomoći i da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling ove ljetne sezone. Ove udobne pantalone možete kupiti ovdje.

Kilote


Ultra popularne tokom ljetne sezone, kilote su veoma moderne i jako udobne. Riječ je o modelu pantalona koji možete nositi u svim prilikama, a najpopularniji je model sa nešto širim nogavicama. One se “ponašaju” poput midi suknje pa je i to jedan od razloga zbog kojeg odgovaraju svim prilikama.

Ovdje postoji tako mnogo opcija (bilo da se radi o jednobojnim ili dezeniranim), a verzija ovih fantastičnih pantalona u nekoj od nježnih pastelnih nijansi (breskva, žuta, jorgovan) samo je jedan od odličnih načina da osvježite svoj stajling ovog ljeta. Kupite ih ovdje.

Plisirane palazzo pantalone


Ukoliko pratite trendove, onda vam je sasvim jasno kako su palazzo pantalone jedan od najpopularnijih modela pantalona tokom toplih dana, bilo da je u pitanju proljeće, ljeto ili jesen.

S druge strane, plisirani komadi jednako su popularni i moderni tokom pomenutih sezona, a ovog ljeta dva popularna trenda spojena su u jedan te nas je MANGO zaista obradovao ovim fantastičnim plisiranim palazzo pantalonama koje možete nositi gotovo u svim prilikama. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info