Dnevni horoskop za 02.08.2021.

0

Ovan


Dobro ćete se snalaziti u poslovnim zavrzlamama i originalnim idejama nadomjestiti manjak znanja. U ljubavnoj vezi prednost ćete dati intelektualnom skladu i komunikaciji. Ako partner nije takva osoba, mogli biste se s nekim drugim upustiti u igru riječi i nadmudrivanja. Međutim, moglo bi vam se dogoditi da se zaljubite.

Bik


Ne opterećujte se stvarima koje drugima promiču i ne preuzimajte na sebe tuđe obaveze. Kratki predah i odmor od posla višestruko će vam koristiti. Posvetite se aktivnostima u kojima uživate bez griže savjesti. Mogli biste pobijediti na sportskom takmičenju, ostvariti uslove za zajam ili će vam neko vratiti novac.

Blizanci


Imate dovoljno energije za uspješno prevazilaženje prepreka. Djelovaćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Situacije i projekti koji su zapinjali mogli bi se pokrenuti, a moći ćete računati i na podršku šefova. Ako tražite novu ljubav, budite spremni na ustupke. Simpatiji ne pristupajte previše otvoreno.

Rak


Komunikacija s kolegama biće loša, a primanje poruka i informacija ometeni zastojima. Ako planirate odlazak na ljetovanje ili ste češće za volanom, dobro se odmorite prije vožnje. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, nećete se moći lako opustiti u društvu nekoga ko vam se sviđa. Mučiće vas nesigurnost.

Lav


Pred vama je odličan dan za intelektualni rad i sve oblike umnih napora. Imaćete dobru koncentraciju pa ćete se isticati razmišljanjima. Pronalazićete rješenja za mnoge zapetljane situacije. Odnos s partnerom se poboljšao – uspijevate ugoditi onda kada to drugoj strani najviše treba, što će vam biti uzvraćeno.

Djevica


Ako su pred vama zahtjevnije intelektualne aktivnosti, slaba koncentracija ometaće vas u njihovom obavljanju. Biće vam potrebno više strpljenja i upornosti. Naći ćete se u trci za rokovima, u potrazi za nedostupnim osobama i bitnim informacijama, što će vas koštati nerava.

Vaga


Dan je odličan za poslovne pregovore i iznošenje ideja. Vaši prijedlozi će biti prihvaćeni, posebno ako je riječ o nekoj inovaciji ili poslovnom putovanju u inostranstvo. Promjene u porodici mogle bi biti povezane s vašom odlukom o preseljenju ili odvajanju od roditelja. Štagod odlučili, ne žalite truda, jer ste na pravom putu.

Škorpija


Riješite probleme u poslovanju s bankama, porezima, računima ili dugovima. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili će vam neko vratiti novčani dug. Još neko vrijeme neće doći do konkretnih finansijskih pomaka, ali to nije razlog da gubite živce. Samo vas hladna glava i diplomatski pristup mogu dovesti do zacrtanih ciljeva.

Strijelac


Da biste očuvali ljubavni sklad, moraćete se naoružati strpljenjem i preći preko mnogih stvari. I oni koji su tek ušli u novu vezu mogli bi pretjerati s reakcijama. Ako budete partnera previše pritiskali zahtjevima ili ograničavali njegovu slobodu kretanja, počeće se udaljavati od vas. Pripazite na zdravlje, tankih ste živaca.

Jarac


Dokazaćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog savladavanja problema. Samci, uradite ono što će privući pažnju simpatije i podstaknuti je da vam priđe. Porodične prilike tražiće da se više posvetite starijim osobama. Malo ćete se iznervirati kad uvidite da je većina obaveza na vašim leđima, ali postupićete odgovorno.

Vodolija


Istaknite se, predložite svoje ideje šefu, jer ćete to izvesti na pravi način. Ako se bavite javnim poslom, steći ćete istomišljenike i ojačati svoj položaj. Društvo osobe do koje vam je stalo blagotvorno će djelovati na vaše raspoloženje i elan. Prepustićete se ugođaju trenutka, bez razmišljanja o onome šta će biti sutra.

Ribe


Pazite kome i šta obećavate, a u poslovnim i ljubavnim procjenama prvenstveno se oslanjajte na razum. Vaša intuicija neće vas najbolje služiti pa joj ne pridajte prevelik značaj. Posljedice koje povlače vaši postupci utiču i na vaše najbliže pa ćete se boriti između potrebe da tjerate svoju volju ili pristanete na ustupke.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info