Ovan: Sedmični horoskop za period od 02.08.2021. do 08.08.2021.

0

Posao. U poslovnom segmentu početak radne sedmice je tenzičan, sa puno obaveza, lošom komunikacijom sa saradnicima i promjenama koje morate u hodu rješavati. Takođe, odnos sa šefovima može biti donekle zategnut.

Međutim, već od srijede vi ste već isplivali iz tog najnapornijeg dijela, hvatate neki svoj pravac i uspijevate da se vrlo dobro organizujete i fokusirate na sve ono što vam je od važnosti. Neke zanimljive promjene u poslovnom okruženju mogu podsticajno djelovati na vas i na vaš radni elan.

Ljubav. Okupiranost partnera i vas obavezama – što na poslu, porodici, svakodnevnici – uticaće na vas dvoje samo u smislu što ćete imati manje vremena jedno za drugo.

Moguće je da će kod oboje postojati nervoza, ali ne bi se moglo reći da ćete imati „prostora“ za rasprave – radije ćete rijetke zajedničke trenutke koristiti malo za odmor, a malo za strast. Eventualno početkom sedmice može da „padne“ neka sitnija rasprava.

Slobodni Ovnovi, u ovoj se sedmici može dogoditi poznanstvo i početak komunikacije sa osobom koja bi vam prijala. I za slobodne i za zauzete – mogućnost afera preko posla.

Hrana. Odlična sedmica u kojoj možete napraviti velike promjene po pitanju ishrane. Pratite šta vam organizam poručuje – namirnice nakon kojih se osjećate naduveno, usporeno, sa težinom u stomaku definitivno treba izbjegavati.

Novac. Od troška početkom sedmice do dobitka u njenom drugom dijelu. Kao klackalica.

Zdravlje. Sa mallim promjenama u navikama i ishrani, bićete dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info