Djevica: Sedmični horoskop za period od 02.08.2021. do 08.08.2021.

0

Posao. Sedmica će započeti zategnutom situacijom sa nadređenima i sa kolegama. Svi će nešto pametovati i pokušavati da vas ubijede da je crno u stvari bijelo. Bićete pomalo zabrinuti i zbog konkurentskog ponašanja onih sa kojima sarađujete.

Generalno gledano, ništa od ovoga nije strašno, mada vas u prvom trenutku može iznervirati ili onespokojiti. Vi imate svoj put koji je totalno dobar, svoj način funkcionisanja u kojem trenutno nema grešaka. Ne dozvolite da vas neko ometa i donosi vam stres.

Ljubav. Da imate više nego dobrih mogućnosti da vam ova sedmica bude lijepa i kvalitetna u partnerskom odnosu – imate. Da li ćete ih iskoristiti – evo, ne znamo. Venera je kod vas – možete da se volite. Mars je kod vas – strast može da puca iz svih oružja. I to je ono što je dobro.

Loše je što se mulja nešto ispod površine, što ima tajni, sumnji, nedoumica, ljubomore, nervoze između partnera i vas. Ako bacite akcenat na ovo drugo, loše, koliko god da bude nekih finih trenutaka, suštinski se nećete osjećati dobro. Isključite misli, uključite srce i strast.

Slobodni, ovo je dobar period za emotivne početke. Samo ne tajne, nikako!

Hrana. Sada je moguće postići pravi balans kada je ishrana u pitanju, jer će vaše tijelo samo prepoznati šta i koliko mu je potrebno. Neki od vas, zbog povremene nervoze i stresnih situacija, mogu utjehu tražiti u slatkišima.

Novac. Solidno stanje finansija. Nemojte samo da zaboravite da platite neko dugovanje.

Zdravlje. Pod stresom ste. Relaksirajte se, odmarajte, uživajte više.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info