Vodolija: Sedmični horoskop za period od 26.07.2021. do 01.08.2021.

0

Posao. Jupiter se u ovoj sedmici vraća u vaš znak, da vam da još jednu priliku da uradite ono što je trebalo da uradite, a niste. Onima koji su promjenu pokrenuli još na proljeć, ovaj ulazak Jupitera će dati potvrdu da su onda napravili pravi potez.

Vi koji ste čekali posljednji trenutak (a možda vam se i nije dalo ranije) sada izvolite i otvarajte sebi nova vrata. Ušli ste u period novih poslovnih angažmana, promjena posla, uvođenja noviteta i aktiviranja ideja i planova koji su do sada čučali u vama. Hajd’ polako, hajd’ lagano.

Ljubav. Oni partnerski odnosi koji su “preživjeli” prethodnu sedmicu i cjelokupan protekli period sada polako i ošamućeno nastavljaju dalje. Do sljedeće prepreke. A brzo će ona, već u ovoj sedmici. Partner je nervozan, a vi ste nervozni zbog njegove nervoze.

Postojaće Vodolije koje će imati snage da prećute i da se prave da je sve u redu. A postojaće i one druge koje će tražiti kavgu i bjesniti. Vi birate koji tip ponašanja vam više odgovara.

Slobodne Vodolije, rekli smo prošle sedmice da nije vrijeme za ljubavi, bar ne one prave. E pa nije i dalje. Da možete sa nekim da se čačkate i muvkate – možete. Ali to je sve sada jako površno i nebitno.

Hrana. Nemojte se uvući u jedno od onih vaših raspoloženja, kada vas sve smara i kad samo gledate šta ćete da pojedete. A to što pojedete uglavnom su grickalice i brza hrana, prazne kalorije. Pokrenite sebe, ali poboljšajte i svoju ishranu ribom, povrćem, “posnijim” mesom, voćem.

Novac. Jedan oho-ho trošak vas čeka u ovoj sedmici. Ali vas isto tako čeka i jedan oho-ho priliv. Neriješeno.

Zdravlje. Onako. Niste skroz loše, ali niste baš ni najbolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info