Lav: Sedmični horoskop za period od 26.07.2021. do 01.08.2021.

0

Posao. Korak krenete pa stanete. Mada je realnije ovako – zastoj, pokret, zastoj. Imate neku viziju i planove vezane za posao, ali koliko god se oko toga angažovali, rezultati su polovični. To ne znači da je potrebno da odustanete, ma nikako, ali negdje morate prihvatiti da ono kako vi želite i onom brzinom kojom bi vama odgovaralo – neće ići.

I te kako je moguće da početkom sedmice shvatite da su vaši finansijski potezi i ono u šta ste sebe ulagali u proteklom periodu bili pogrešni i da morate nešto promijeniti.

Ljubav. Taj emotivni život Lavovima, bilo da su slobodni ili zauzeti, trenutno i nije najpovoljnija stavka. Ukoliko ste slobodni, koliko god da ste svjesni svojih kvaliteta i vrijednosti – ili se ne pojavljuje niko ko bi skrenuo vašu pažnju ili osobe koje eventualno i dolaze nemaju da vam ponude ono što je vama potrebno.

Kad smo kod tih “ponuda”, može vam se nuditi neka avantura ili kombinacija. Ako je to ono što želite, ma samo napred.

Zauzeti, tja, ne znamo ni šta bismo vam rekli. Možete da se ubjeđujete da ste dobro ili da se tako prikazujete drugima, ali suština odnosa baš i ne izgleda spektakularno. Radite na sebi, prvenstveno.

Hrana. Manji, a raznovrsni obroci, ali bi akcenat ipak trebalo baciti na povrće – bilo da ga konzumirate kroz salate ili kao glavni obrok (supice, čorbice, variva od povrća, grilovano). Meso i mliječne proizvode uzimajte umjereno, a prerađevine i slatkiše svedite na najmanju mjeru.

Novac. Novac može da dolazi, nije problem u tome. Problem je u tome što ga nema dovoljno i što brzo odlazi.

Zdravlje. Više obratite pažnju na ishranu i pokušajte da se ne nervirate.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info