Dnevni horoskop za 25.07.2021.

0

Ovan


Kako dan bude odmicao, spoznaćete da se bura u vama sve više smiruje i da se vraćate u svoje stare tokove. Izbjegavajte danas naporne situacije i više se usmjerite na ono što vam prija i što vas opušta. Najbolje bi bilo provesti vrijeme u nekoj emotivnijoj atmosferi sa voljenom osobom. Neće vam odgovarati gužva ni galama.

Bik


Kada svedete sve račune, dosta ste zadovoljni dešavanjima u prethodnoj sedmici. Smatrate da možete da date sebi malo više oduška pa ćete danas tražiti društvo ili prijatelja ili emotivnog partnera. U toku večeri sa ovim drugim može doći do varnica zbog treće osobe koja se nameće svojim ponašanjem. Optuživaćete partnera za flertovanje.

Blizanci


Umorni ste od svega što se dešavalo u prethodnim danima, a danas imate neku društvenu obavezu na kojoj morate biti prisutni. Iako ćete se osjećati povremeno kao iscijeđena krpa, potrudićete se da odete. Malo će vam dići raspoloženje neka poznata lica sa kojima ćete imati zanimljivu komunikaciju.

Rak


Ovaj dan vam je baš bio potreban. Dan rasterećenja, dan nekih mirnih dešavanja, kada se osjećate potpuno spokojno i sigurno. Ovo je odlično vrijeme da se provedu neki lijepi trenuci sa dragim ljudima, simpatijom, voljenom osobom. Moći ćete da im se u potpunosti posvetite i date najbolje od sebe. Uživajte, zaslužili ste.

Lav


Dan kada stvari nekako uspijevaju da legnu na svoje mjesto i kada vi možete više da se posvetite sebi. Problem je samo u tome što ste se u potpunosti iscrpili i što vjerovatno nećete moći da odgovorite na neke zanimljive pozive i prijedloge za druženje, izlazak. Trenutno samo želite da se smirite, opustite i da ne razmišljate ni o čemu.

Djevica


Uskladite očekivanja sa stvarnim stanjem u svom privatnom životu. Planetarni uticaji upućuju na uspone i padove, odnosno potrebu da se nešto promijeni. Stari obrasci življenja i razmišljanja pokleknuće pred naletom novih okolnosti i situacija. Neki će u bolji život krenuti sami, dok će drugi po svaku cijenu spašavati dotrajali odnos.

Vaga


Vodite više računa o svom zdravlju. Ako zaključite da nemate dovoljno elana za kućne obaveze, odustanite od njih – neće se ništa loše dogoditi. Posvetite se nečemu što opušta duh, možda čitanju, muzici ili filmovima. Ako vam se partner požali da ima poslovnih problema, saslušajte ga. Niko ga neće znati smiriti tako dobro kao vi.

Škorpija


Savršen dan, dan za šetnju, dan za dobro raspoloženje. Dan kada hoćete da pobjegnete i to bi zaista i bilo najbolje uraditi. Ako ste ikako u prilici izađite van grada, negdje blizu vode ili makar idite na bazen. Potrebno je da budete blizu vode da biste sve negativnosti “sprali” sa sebe.

Strijelac


Nailazićete na opiranje ili ljutnju bližnjih, a nećete uvidjeti da ste vi jedan od uzroka takvog stanja stvari. Zaokupljaće vas previše toga odjednom pa će vam promicati bitni detalji, što će se negativno odraziti na stabilnost vaše veze. Premalo pružate, a previše očekujete pa promijenite taj odnos snaga.

Jarac


Danas ste šarmantni, duhoviti, zavodljivi – prosto da čovjek poželi da mu pravite društvo cijeli dan. Sve ovo i još mnogo više od toga “izlićete” na osobu koja vam je izuzetno draga. Ovo ne mora biti isključivo emotivni partner već neko koga jako dugo poznajete i u čijem društvu se uvijek dobro provedete. Sve u svemu – lijep dan pred vama.

Vodolija


Tražićete više pažnje i brige od vama dragih osoba. Bićete spremni iskazati svoju ljubav i žrtvovati se za nju, ali jedino ako budete sigurni da nećete promašiti cilj. Očekuje vas rast privatnih obaveza vezanih za partnera, roditelje i djecu. Povećana društvena aktivnost nudi vam flert koji bi se mogao pretvoriti u nešto ozbiljnije.

Ribe


Ako danas upadnete u razmišljanja o tome šta budućnost donosi, samo ćete pokvariti ionako krhko raspoloženje. Pokušajte da se opustite, rasteretite, da misli zaokupirate nekom ljepšom stranom života. Nije vrijeme za crne misli, već da sa voljenom osobom zaboravite na sve. Ljubav je univerzalni lijek za sve.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info