Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.07.2021. do 25.07.2021.

0

Posao. Ako ništa drugo, Saturn u vašem znaku vas uči da nijedan posao ni obavezu ne shvatate polovično i neozbiljno. Takođe, pokazuje vam da je za prave stvari potrebno vrijeme i strpljenje.

Obaveza i posla već imate dovoljno, ali vam je jako potrebno da promijenite nešto – uslove, način funkcionisanja na dnevnoj bazi, štagod. I prilika za promjene hoće se otvoriti u ovoj sedmici. Prihvatite je i krenite da je razrađujete. Generalno gledano, sedmica sa puno obaveza i posla, ali plodonosna po vas.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku u ovoj sedmici označava kulminaciju perioda koji je iza vas, a koji se vezuje za partnerske odnose. Primijetili ste da je odnos sa voljenom osobom vrlo nestabilan u posljednje vrijeme, a ni ova sedmica neće biti daleko od toga.

S jedne strane, bićete osjetljiviji i emotivniji nego inače. S druge, bićete teži i komplikovaniji. Ne baš dobra kombinacija da vaš partnerski odnos funkcioniše stabilno i u miru. Bićete kao na klackalici.

Slobodne Vodolije, nekih dešavanja sa suprotnim polom može biti. Ali, sve je to polovično, slabo, razvodnjeno, mjestimično. Jednostavno, nije period za prave ljubavi.

Hrana. Manje količine hrane, raspoređene u više obroka, izbjegavanje namirnica prženih na ulju, pohovanog mesa, roštilja, peciva. U periodu ste kada se vaš apetit može pojačati, a vi ćete biti skloni da svaki čas pojedete pokoji slatki ili slani zalogaj.

Novac. Novac ćete zaraditi, ali ćete duplo više potrošiti. Kako, na koji način – ne znamo. Sposobni ste da to izvedete.

Zdravlje. Nervoza, umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info