Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.07.2021. do 25.07.2021.

0

Posao. Neka zaista velika promjena je nagoviještena u ovoj sedmici. Vage žele da pokrenu nešto potpuno novo i na tome će i te kako raditi u ovom periodu. Željni ste da iskoračite iz dosadašnjeg načina funkcionisanja, jer vas je period koji je iza vas naučio da je neophodno otvoriti još neka nova vrata.

Za sada samo mali krug ljudi zna za vaše planove i neka tako ostane. Generalno gledano, poslovi i poslovna svakodnevnica će funkcionisati korektno, samo od drugog dijela sedmice očekujte povećanje obaveza i žurbu.

Ljubav. Period sa emotivnim partnerom, koji je iza vas, ostavio je posljedice i na vaš odnos, ali i na vaš način razmišljanja. Venera, koja vlada vašim znakom, povlači vam se iza leđa u znak Djevice i mjesto svog pada.

Kod nekih Vaga ovo će pokrenuti suštinsku potrebu da dobro razmisle o cjelokupnoj vezi i o svom mjestu u njoj. Kod drugih i te kako može donijeti razmišljanje pa i konkretno dejstvo u pravcu nekog tajnog odnosa.

Slobodne Vage, jedino što vam se otvara jeste mogućnost tajnog odnosa. Da li ćete zakoračiti u to ili nećete, to već zavisi samo od vas. Da ćete biti na velikom iskušenju – hoćete.

Hrana. Tijesto i peciva od bijelog brašna bi trebalo da izbjegavate u širokom luku. Problemi sa varenjem će biti aktuelni pa je neophodno i voditi računa o kvalitetu i ispravnosti namirnica, ali i jesti laganu hranu, sa što manje mesa i mesnih prerađevina, ali i mliječnih proizvoda.

Novac. Niste zadovoljni trenutnim prilivima. Neka vam to bude motiv da mijenjate nešto.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora i spavanja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info