Ovan: Sedmični horoskop za period od 19.07.2021. do 25.07.2021.

0

Posao. Ovo može biti interesantna, ali i plodonosna radna sedmica. Iako će prvih par dana biti naglašena nervoza i zahtevnija komunikacija sa saradnicima, brzo će se doći do rješenja. U periodu ste kada se mogu konkretizovati neki dogovori, ali i unijeti zanimljive i pozitivne promjene u radnu svakodnevnicu.

Obim obaveza će biti nešto pojačan od drugog dijela sedmice. Ukoliko očekujete neku formu napredovanja, nagrade ili podsticaja za svoj dosadašnji rad – ona stiže. Da li ćete biti zadovoljni? Vidjećemo.

Ljubav. Sve vezano za porodični segment će se pokrenuti na pravi način ili krenuti ka rješavanju. Porodične prioritete ćete umjeti da odredite i da se aktivirate oko njih, ali je pitanje kako će odnos između partnera i vas funkcionisati. Bilo da ste u vezi ili u braku, oboje možete biti previše zahtjevni i teško ćete se uklapati.

Ne mora da bude nikakvih rasprava niti tenzije, ovo može da ukaže samo da nemate dovoljno vremena niti razumijevanja jedno za drugo. Još jedna napomena za pojedine – poslovni segment može donijeti iskušenje…

Slobodni, neko vas intrigira, ali tu osobu ne možete osvojiti preko noći.

Hrana. Lako probavljive namirnice, one koje ne opterećuju vaš želudac, trebalo bi da budu imperativ u ovoj sedmici. Na stolu uvijek možete imati svježe voće i povrće, ribu, mladi sir, kefir i jogurt. Meso i mesne prerađevine malo iskulirajte.

Novac. Finansijski jednostavnija i povoljnija sedmica je pred vama.

Zdravlje. Stomačne tegobe. Potrebne su promjene u ishrani.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info