Lav: Sedmični horoskop za period od 19.07.2021. do 25.07.2021.

0

Posao. Udarate na mnogo strana, a ni na jednoj ne postižete ono što želite. Ne sporimo – krenuli ste udarnički, ali djeluje kao da to radite bez ikakvog konkretnog plana i cilja. Previše ste se rasplinuli i kao da ste dio sebe izgubili u pokušajima da što prije stignete do finansijske stabilnosti.

Sunce ulazi u vaš znak – sjetite se sebe, sjetite se šta je ono što vas ispunjava i u čemu se osjećate dobro. Dosta je bilo pucnjeva u prazno, postavite sebi cilj i krenite ka njemu. Vrijeme je zaista da se pokrenete na pravi način.

Ljubav. Partnerski odnosi biće još dosta dugo u fokusu kod vas. Mnogo toga što je zatrpavano ili na šta nije obraćana pažnja mora biti riješeno, a to se neće dogoditi preko noći.

Saturn iz polja partnerstava je veliki kočničar i pokazuje da je situacija ozbiljna i da joj isto tako ozbiljno treba pristupiti. Ulazak Sunca u vaš znak daće vam svjesnost i potrebu da ponovo zasijate u partnerovim očima.

Slobodni Lavovi, nije problem u tome da li ćete privući pažnju, jer hoćete. Ako vam je to dovoljno, to je super. Jer, emotivno – pogotovo ako želite nešto iole stabilnije – teško da ćete se ovajditi u ovom periodu.

Hrana. U ovoj sedmici treba posebnu pažnju obratiti na ishranu, jer će greške u njoj dovoditi do toga da se osjećate loše. Zaobiđite mesne prerađevine, tijesto, brzu hranu, grickalice, slatkiše. Mladi sir, jogurt, kiselo mlijeko, dosta voća, riba i morski plodovi – to je sada za vas.

Novac. Nisu problem troškovi, problem je što dajete novac na stvari koje vam ne trebaju.

Zdravlje. Prisutna je unutrašnja nervoza i napetost. Krećite se, potrebno vam je to.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info