Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.07.2021. do 25.07.2021.

0

Posao. Dobićete motiv da se pokrenete po nekim pitanjima koja su vam od važnosti. Ili ćete pak imati „vjetar u leđa“ vezano za vaše planove i ideje.

Generalno gledano, sem prvih par dana u ovoj sedmici, koji su za vas pod nekim pritiskom ili u kojima osjećate blokiranost i sporost, ostatak sedmice bi trebalo da donese dobre aktivnosti i mnogo komunikacije sa saradnicima. Blizanci koji se bave privatnim biznisom imaće veće ulaganje ili trošak sredinom sedmice. Ako ste u prilici, uložite u reklamu – isplatiće vam se.

Ljubav. Dosta ste u ovom periodu fokusirani na porodicu. Ukoliko ste u braku ili živite sa partnerom, ova sedmica vam može donijeti pojačane aktivnosti u domu, neka lijepa dešavanja koja želite da proslavite ili pak sređivanje, renoviranje, uljepšavanje prostora u kojem živite.

Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom je korektan, samo je pitanje da li ćete uspijevati da se uklopite što se zajedničkog vremena tiče, jer ste oboje dosta okupirani drugim stvarima.

Slobodni Blizanci, komunikacija sa nekim može krenuti dosta uzbudljivo, uz mnogo dobre energije. U kom pravcu će se ovo nastaviti – videćemo razvoj situacije.

Hrana. Ukoliko do sada niste, od ove sedmice bi bilo potrebno dovesti na najmanju moguću mjeru mesne prerađevine, mliječne proizvode, slatkiše. Vaša ishrana ne obezbjeđuje dovoljno vitamina B grupe i željeza, što će se odraziti kroz malaksalost i brzo umaranje.

Novac. Pokrećete se. Mogućnost dodatnog angažmana i neke zarade van regularnog posla.

Zdravlje. Moguće su stomačne tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info