Dnevni horoskop za 16.07.2021.

0

Ovan


Moguć je susret s dragom osobom koja živi u drugom gradu. Vodićete glavnu riječ u komunikaciji s bližnjima pa podijelite s njima svoje ideje i planove. Večernji izlazak u brojnijem društvu biće prepun ugodnih iznenađenja. Neće vam nedostajati udvarača, a vaši stari prijatelji nasmijaće vas do suza.

Bik


Raspoloženje će vam biti promjenjivo, zavisno od toga da li se događa nešto uzbudljivo ili je sve predvidivo. Bićete skloni krajnostima pa će nepromišljene odluke biti posljedica vaše naglosti. Posvetite se omiljenim aktivnostima, a nemir izbacite fizičkim radom. Mlađi će se raspravljati s roditeljima, zamjerajući im na prevelikim očekivanjima.

Blizanci


Energija vam je u padu, a raspoloženje zavisno od stanja emocija. Bilo bi najbolje kada biste se udaljili od pojedinaca koji vas nerviraju. Priuštite sebi trenutke potpunog odmora. Opustiće vas muzika, sportske aktivnosti i uživanje u stvarima koje ste zanemarili. U odnosima s djecom pokazaćete zavidno pedagoško znanje.

Rak


Velike želje, veliki planovi, mnogo obaveza, a tako malo vremena u jednom danu da se sve postigne i završi. Iako ste vrlo odlučni da date sve od sebe, vjerovatno će vam biti potrebno i malo pomoći od kolega ili ljudi koji su vam bliski. U odnosu sa emotivnim partnerom ste razgovorljivi i duhoviti. Voljena osoba se opušta pored vas.

Lav


Posvetite se dragim ljudima koje ste zanemarili. Svojim mudrim savjetima drugima ćete olakšati život, a i sami ćete zbog toga biti ponosni. Veseliće vas posjeta zanimljivim mjestima, flert i upoznavanje novih ljudi. U vašem društvu nikome neće biti dosadno, a ponajmanje partneru koji će uživati u vašem humoru i veselom duhu.

Djevica


Nastojaćete slobodno vrijeme provesti tako da se malo opustite i nađete s ljudima koje dugo niste vidjeli. Međutim, neke situacije nećete moći predvidjeti ni kontrolisati pa vas očekuju neplanirana zbivanja. Susretaćete pojedince koji će vam biti iritantni i čije društvo ćete nastojati izbjeći po svaku cijenu.

Vaga


Mnogo toga zavisiće od vas. Unosićete stabilnost i mir u svoj dom, ma koliko vam činilo da vaše riječi ne dopiru do ušiju vaših ukućana. Partner će biti sklon ishitrenim reakcijama i burno će reagovati na sve što nije po njegovoj volji. Ipak, smiriće ga vaš razgovor i lijepo ophođenje. Tokom popodneva mogla bi vas posjetiti rodbina.

Škorpija


Povećana je mogućnost novog ljubavnog početka, putovanja s porodicom i druženja s rodbinom. Neko od njih zatražiće da mu posudite novac, jer je u finansijskoj krizi. Ljubavni život ispuniće vaša očekivanja, naročito ako se nalazite u neizvjesnoj vezi. Partner će biti spremniji preduzeti odlučujuće korake da budete što više zajedno.

Strijelac


Zaboravite na brige koje vas muče, posvetite se sebi i priuštite sebi nešto što vam mnogo znači. Izvrsno ćete se snalaziti u razgovorima pa, bude li među ukućanima napetosti, znaćete unijeti željeni mir. Bićete razigrani i veseli te mnogo vremena provoditi na internetu, dopisujući se sa simpatijom ili prijateljima.

Jarac


Osjetite li nemir i nezadovoljstvo, slobodno vrijeme posvetite vlastitim interesima, čak iako vam ukućani budu prigovarali. Nečija iznenadna posjeta može vas razveseliti, ali vas i iscrpiti zbog čega ćete postati umorni. Ako ste planirali porodični ručak, neraspoloženi član porodice mogao bi svima pokvariti ugođaj.

Vodolija


Motivisani ste za druženje. Dan je idealan za posjetu rodbini, odlazak na porodični ručak ili putovanje. Iskoristićete sve što vam se bude pružilo, posebno kada je riječ o ljubavi, dobroj hrani i provodu. U večernjim satima shrvaće vas nagomilani umor pa će vam odgovarati da vas ukućani malo puste na miru.

Ribe


Ne gubite živce zbog sitnica, jer je sve to privremeno. Izdvojite vrijeme samo za sebe, promijenite okolinu ili se bavite onime što vas opušta. Trebaće vam više odmora, jer ste u razdoblju promjena koje vas iscrpljuju. Osjetljivi ste na svaku primjedbu, a biće i onih koji djeluju kao da traže povod za svađu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info