Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.07.2021. do 18.07.2021.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica vas prilično opterećuje, što je posebno naglašeno početkom ove sedmice, kada se velika količina obaveza može sručiti na vas, a cijela situacija biti još dodatno iskomplikovana time što nemate pravo razumijevanje i podršku od kolega.

Iako je sve ovo zahtjevno, ipak će vam se isplatiti – dokazaćete i sebi i drugima da i te kako možete da se nosite sa svim poslovnim izazovima. I ne samo to – vaš rad će definitivno biti primijećen pa su moguće značajne nove ponude ili pregovori.

Ljubav. Poslije još jednog, velikog talasa nesigurnosti, nedoumica i strahova, situacija između partnera i vas poslije dužeg vremena ponovo se vraća u skoro pa normalan kolosijek.

Prelazak Merkura, koji vlada vašim partnerstvima, u znak Raka i vaše polje ljubavi, konačno donosi priliku da drago vam biće i vi počnete da se otvarate jedno prema drugom na pravi način i počnete bolje da se razumijete. Na prvo mjesto opet izbija ljubav, a problemi (bar za sada) odlaze daleko od vas.

Slobodne Ribe, neki odnos, komunikacija, flert, poznanstvo razvija se baš kako treba i finim tempom. Neka samo tako nastavi i dalje.

Hrana. Pripadnici vašeg znaka moraju se ozbiljnije pozabaviti načinom ishrane. Preporučuju vam se morska i riječna riba, bareno meso, blanširano ili grilovano povrće. Izbjegavajte roštilj, brzu hranu, mliječne proizvode, slatkiše.

Novac. Malo poboljšanje u segmentu finansija.

Zdravlje. Hronični umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info