Rak: Sedmični horoskop za period od 12.07.2021. do 18.07.2021.

0

Posao. Ulazak Merkura u vaš znak, pored Sunca koje je već tu, dodatno će vas pokrenuti i aktivirati. Očekujte završetak bitnih pregovora, dogovora, važnih papira ili dozvola, projekata – sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, a što je “štucalo” ili bilo u zastoju.

Dobra je sedmica za sve ono što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa državnim i javnim ustanovama. Poslije dužeg vremena, napravićete konkretne korake i krenuti sa realizacijom svojih planova koje ste do sada pripremali.

Ljubav. Kompleksni aspekti, pod kojima ulazite u ovu sedmicu, govore o tome da je partnerov i vaš sistem vrijednosti i način na koji gledate vaš odnos potpuno različit.

Vi trenutno ne dobijate ono što vam je istinski potrebno – osjećaj, lično vaš osjećaj da je odnos stabilan i da ste mirni i emotivno ispunjeni. Više vam liči kao da igrate neku predstavu u kojoj se oboje pravite da je sve u redu. Nije. Na tome se može raditi, ali još je dugačak put pred vama.

Slobodni Rakovi, lijepu energiju, koju trenutno imate, usmjerite na druženje, izlaske i neke fine trenutke sa prijateljima. Budite aktivni, ali ne jurite za ljubavlju.

Hrana. Ove sedmice bi vam najviše odgovarale obrok-salate, mješavina ribe ili mesa sa puno povrća i tjesteninom. Još ako u ovo dodate maslinovo ulje, malo grčkog jogurta, začinite limunom i morskom solju, vaš savršeno izbalansiran obrok je tu!

Novac. Finansijski segment je sa velikim oscilacijama.

Zdravlje. Povoljna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info