Lav: Sedmični horoskop za period od 12.07.2021. do 18.07.2021.

0

Posao. Na početku sedmice malo će toga funkcionisati onako kako ste vi planirali. Bez obzira na to što u ovom periodu imate više nego dovoljno energije, samopouzdanja, vitalnosti i volje, koliko god da “gurate” neke priče one ne idu kako biste vi željeli.

Prosto rečeno, u nekim trenucima treba prihvatiti tempo okolnosti i drugih ljudi, baviti se više tekućom problematikom i obavezama i istovremeno pratiti situaciju, čekati trenutak kada će vam se neka poslovna vrata otvoriti. A hoće.

Ljubav. Početak sedmice nije obećavajuć i može dovesti čak do dodatnog zahlađenja odnosa ili prouzrokovati tenziju između partnera i vas. Ni voljena osoba ni vi niste u ovom periodu u potpunosti iskreni jedno prema drugom – neriješena pitanja, tajne i obostrane nedoumice prijete da prije ili kasnije dodatno poljuljaju vašu priču.

Ljubav sada nije u prvom planu, koliko god vas dvoje možda pokušavali da je stavite na to mjesto. U prvom planu je sve ono što ste gurali pod tepih, a što mora biti riješeno.

Slobodni Lavovi, samo uživancija i opuštencija. Ništa više. Ne pokrećite nove priče, niste još ni stare riješili.

Hrana. Jeste da vam u ovom periodu prijaju sve vrste mesa i mesnih prerađevina, naročito onih jače začinjenih ili sa roštilja, ali bilo bi dobro da ozbiljnije razmislite da makar par puta sedmično umjesto mesa konzumirate ribu. Neka na vašem stolu takođe bude češće povrća, voća.

Novac. Finansije su nestabilne. Dođu, odu i tako ukrug.

Zdravlje. Budite aktivni i u pokretu. Manji problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info