Bik: Sedmični horoskop za period od 12.07.2021. do 18.07.2021.

0

Posao. I dalje su u poslu oko vas zahtjevni ljudi, ali u ovoj sedmici imate pravi recept za njih. Ne, nećete im prepisati tabletice za smirenje nego ste fenomenalno inspirisani kada je komunikacija u pitanju i umjećete da pokažete i dokažete da ona izreka: “Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara”, i te kako ima smisla.

Dakle, u ovoj sedmici ste gospodar riječi, a istovremeno vladate i papirologijom, pogotovo onom koja je u prethodnom periodu kočila. E sad ćete lijepo da je otkočite i da rješavate sve jedno po jedno.

Ljubav. U zavisnosti od toga kakva je stabilnost i kvalitet vašeg odnosa, sedmicu koja je pred nama započinjete ili ljubavnim vatrometom ili pokušajima da nadglasate jedno drugo. Ipak, ono što je dobro je da se i pored eventualnog pokušaja nadglasavanja vaša komunikacija popravlja iz dana u dan.

Postaje obojena i mekoćom i nježnošću, a ni ljubavnih izjava neće faliti. Saturn i Mars će i dalje da vas testiraju kao par, od toga ne možete pobjeći bar još neko vrijeme, ali čini se da ćete sada funkcionisati lakše.

Slobodni Bikovi, za flert, komunikaciju i nova poznanstva jeste vrijeme. Ali za zatrčavanje i žurbu nije.

Hrana. Tokom ove sedmice ćete biti aktivni i u pokretu pa je potrebno voditi računa o kvalitetnoj ishrani, vašem „pogonskom gorivu“. Uzimajte više sezonskog povrća, a od mliječnih proizvoda – kefir, jogurt, kiselo mlijeko.

Novac. Finansijski segment se pokrenuo, živnuo. Doduše, živnula je i vaša potreba za trošenjem, ali šta sad…

Zdravlje. Što ste više aktivni i u pokretu, osjećaćete se bolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info