Ovo su najpopularnije pantalone ovog ljeta

0

Iako je ljetna sezona uglavnom rezervisana za suknje, haljine i šorceve, to ne znači da nećemo nositi i pantalone. Zapravo, sljedećih pet modela veoma su udobni, moderni i jako popularni.

Lanene pantalone


Lagane, udobne i veoma moderne, pantalone od lana idealne su za vrele ljetne dane. Ovaj lagani materijal pomoći će vam da vam bude veoma ugodno i tokom najvrelijeg ljetnjeg dana, a što se tiče kombinovanja, u zavisnosti od modela koji birate, pantalone od lana možete nositi baš u svim prilikama.

Iscijepane bijele farmerice


Bijele farmerice oduvijek su jedan od ljetnih modnih hitova, a ovog ljeta na scenu stupa i malo modernija verzija ovog vanvremenskog klasika – iscijepane bijele farmerice. Idealne za sve neobavezne prilike, veoma lako ih možete kombinovati sa raznim modelima majica, košulja, tunika…

Mornarske pantalone


Jedan od veoma popularnih stilova tokom svih sezona, a pogotovo tokom ljeta, svakako su pantalone u mornarskom stilu. Riječ je o modelu pantalona sa visokim strukom, a koji je obogaćen zanimljivim dugmadima sa strana. Ono što im je velika prednost jeste što vam pomažu da vizuelno izgledate više te da prikrijete određene nedostatke na tijelu.

Kilote


Kako je ljeto, tako obično u prvi plan dolaze i širi modeli pantalona, a kilote su jedan od njih. Ove tri četvrt pantalone veoma su udobne, njihove lepršave nogavice idealne su za vrele ljetne dane, a bilo bi poželjno da gornji dio kombinacije sa kilotama bude nešto uži, u odnosu na same pantalone.

Palazzo pantalone


Kao svakog ljeta, tako i ovog, palazzo pantalone definitivno su najpopularniji model. Upravo njihove široke nogavice čine ih idealnim modelom za vrele ljetne dane, veoma su udobne, gotovo svakoj ženi odlično stoje, a vi ovog ljeta birajte ove popularne pantalone u nekoj od jarkih i upečatljivih boja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info