Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.07.2021. do 11.07.2021.

0

Posao. Komunikacija ni sa kim neće biti dobra. I potpuno je nebitno da li ste u pravu vi, druga strana ili niko – teškoća u dogovorima će svakako biti. Ne samo to – kao da ste u ovoj sedmici na takmičenju u preskakanju prepreka. Imaćete ih sto i jednu, ali ako je za utjehu, stići ćete do cilja, možda ugruvani, ali stižete.

Saradnici mnogo pričaju, a ne stoje baš iza tih svojih riječi pa se nemojte mnogo oslanjati na njih, jer od priče nemate ništa, izostaju konkretna djela i pomoć. Pripremite živce i uzdajte se u se i u svoje kljuse.

Ljubav. Ako izbjegavate teške teme, u ovoj sedmici ćete tako fino oboje moći da se pravite da vam je super. Partner će da cvrkuće, vi ćete da ga podržavate u cvrkutanju i tako – biće vam baš sjajno. Kad naleti neki problem, prepreka, dašak pitanja bez odgovora, vi se pravite da ne vidite.

E, ovo će važiti kod nekih Strijelaca. A kod drugih – pa, koliko god se trudili da ne budete isprovocirani od strane milog vam i dragog bića, nećete moći, a da ne kažete šta imate. I onda ćete malo da se raspravljate.

Slobodni, nasrću novi, nasrću stari, a ni jedni ni drugi vam sada ne donose mir u duši i spokoj.

Hrana. I period unazad, ali i ova sedmica, donijeće Strijelcima jačanje potrebe da nešto korjenito promijene u načinu ishrane. Bilo bi dobro da nađete mjeru kada je konzumiranje mesa, mesnih prerađevina i mliječnih proizvoda u pitanju. Više ishranu bazirajte na biljnim vlaknima.

Novac. Uvijek može komplikovanije, a to će vam ova sedmica i pokazati. Novca će biti, ali troškovi pokazuju fenomenalnu sposobnost da taj isti novac pojede.

Zdravlje. Budite umjereno fizički aktivni, potrebno vam je da se krećete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info