Ovan: Sedmični horoskop za period od 05.07.2021. do 11.07.2021.

0

Posao. Neki propusti odranije mogu isplivati na svjetlost dana – posljedice po vas mogu biti stres, nerviranje pa i udarac po džepu. Možete se više nego inače ovih dana baviti dokumentacijom i papirologijom – pročešljajte ono što vam je važno da vidite da li ste nešto eventualno propustili.

Ne zalijećite se u dogovorima, pogotovo ako vam se nešto čini kao da će biti fenomenalno finansijski po vas – slušajte malo svoju intuiciju, ali i savjete drugih i nemojte trčati. Potrudite se da čujete nadređene.

Ljubav. Što se više i partner i vi trudite da se uklopite jedno s drugim, što ste više voljni da ljubav i strast stavite na prvo mjesto, što više želite da uživate zajedno bez opterećenja, ovo će biti bolja sedmica za vas.

Ne dozvolite da vas neke sitne tenzije (a biće ih) izbacuju iz kolosijeka i dovode do sukobljavanja. Ne opterećujte sebe ljubomorom, ali isto tako trudite se da ne krijete ništa od osobe koju volite.

Slobodni Ovnovi, lijepa energija, dobro raspoloženje i velika potreba za akcijom i osvajanjem. Sve je to super i treba uživati, ali ovaj period više potencira na avanturama i prolaznim zadovoljstvima. Ko voli nek’ izvoli.

Hrana. Toplo vrijeme, više aktivnosti, ali i manjak vremena vjerovatno će vas pokrenuti ka promjenama u ishrani. Osjećaćete se izuzetno dobro ukoliko umanjite unos mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i veće količine mesa. Akcenat neka bude što više na voću i povrću.

Novac. Period koji je dušu dao da se zaletite u investicije ili da brzinski potrošite novac. To što dođe – čuvajte.

Zdravlje. Pojačan stres, a stariji još uvijek mogu imati problema sa hroničnim tegobama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info