Lav: Sedmični horoskop za period od 05.07.2021. do 11.07.2021.

0

Posao. Ne gledate stvari na pravi način u ovom periodu, niste objektivni nimalo. Kada smo u takvim stanjima ne valja da donosimo odluke, ne valja da započinjemo sa novim poslovima, ne valja da konkretizujemo dogovore i pravimo veće zaokrete u poslu.

A ne valja ni da smatramo da smo izmislili rupu na saksiji i da svi treba da slušaju samo nas – kolege, saradnici, nadređeni. Ono što valja jeste da saslušamo ono što nam se govori, jer u tim riječima ima mudrosti, dolazile one od strane šefa, prijatelja, savjetnika.

Ljubav. Ako hoćete da na pravi način iskoristite ovu sedmicu, onda bi savjet bio – uživajte, uživajte, uživajte i ne mislite ni na šta drugo. Da li ćete istinski uživati ili ćete biti nezadovoljni zavisiće samo i isključivo od toga koliko OČEKUJETE od partnera.

Jer, ako budete očekivali nerealno, onda ćete se nervirati, biti skloni raspravi i dramatičnim oscilacijama raspoloženja. Mislite na ljubav i na strast, ni na šta drugo.

Slobodni Lavovi, nova poznanstva su tu, prošlost je tu. Ako ćete iskreno, nije dobro ni jedno ni drugo. Ne otpočinjite novo i ne vraćajte se starom. Uživajte u slobodi, životu, prijateljima, druženju.

Hrana. Pokušajte da ne preskačete obroke i da ih ne zamjenjujete brzom hranom ili slatkišima. Potrebni su vam uravnotežena i raznovrsna ishrana, budite umjereni sa mesnim prerađevinama, pecivima. Od mliječnih proizvoda – kiselo mlijeko, jogurt, mladi sirevi.

Novac. Previše ste poletjeli, prizemljite se malo.

Zdravlje. Glavobolje. Ne budite dugo na prejakom suncu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info