Dnevni horoskop za 04.07.2021.

0

Ovan


Rasteretite se svih obaveza i ne mislite na posao. Ako se nađete u veselom društvu, prilagodite se temama o kojima će se pričati čak iako nisu po vašem ukusu. Pripazite na troškove i izbjegnite veća ulaganja. Mogući su neplanirani troškovi zbog kojih ćete se morati zadužiti kod rodbine ili prijatelja.

Bik


Bićete organizator druženja i omiljeni u društvu. Naći ćete se sa starim prijateljima ili provesti ugodno veče daleko od briga svakodnevnice. Godiće vam rekreativne ili sportske aktivnosti. Bićete privlačni i okolinu osvajati šarmantnim nastupom. Ostavićete dobar utisak na nekoga ko će željeti da vas upozna.

Blizanci


Neraspoloženje ćete prenositi na partnera. Ako analizirate prošle događaje, doći ćete do saznanja koja će vam otvoriti oči. Shvatićete da su neki vaši postupci poljuljali ljubavnu ravnotežu, ali nije kasno da sve popravite. Dobro razmislite prije nego što od nekoga zatražite novac, a isto tako i ako ga namjeravate nekome posuditi.

Rak


Intenziviraćete prijateljska druženja i biti pozvani na zabavu. Bićete dobro raspoloženi pa ćete se rado upuštati u neobavezno flertovanje. Veseliće vas razni kontakti kroz koje ćete saznavati detalje iz života poznanika. Ukoliko imate neostvarenih ljubavnih planova, učinite sve da vas druga strana primijeti.

Lav


Veći dio dana bićete umorni i nezadovoljni pa ćete potonuti pod pritiskom obaveza i odgovornosti. Upašćete u zamku nepotrebnih rasprava s partnerom. Ostaće mnogo toga nedorečenog pa će vas ljutiti činjenica da ste toliko toga rekli, a partner se pravi da vas ne čuje. Radije odustanite od daljnjeg objašnjavanja.

Djevica


Dan je pogodan za putovanja te za aktivno učestvovanje u društvenim događajima. Dobro će se osjećati i oni koji požele obogatiti svoj kulturni i umjetnički život. Ne zanemarujte važnost druženja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena. Fizičke aktivnosti i hobiji odagnaće nemir i napetost.

Vaga


Nedostatak koncentracije i bezvoljnost biće prolazni. Razočarani ste u neke u nepoštene ljude, ali zato nemojte biti previše oštri i nepovjerljivi prema onima koji nisu takvi. Dan provedite u omiljenim aktivnostima – naučite se opustiti. Ako niste raspoloženi za druženje posvetite se učenju, istraživanju, pretraživanju na internetu ili čitanju.

Škorpija


Zbog napetosti mučiće vas loša probava pa bi bilo dobro da izbjegavate svađe i stresne situacije. Nećete podnositi dosadu i tapkanje na mjestu. Boravak unutar četiri zida samo će pojačati tjeskobu. Bolje ćete se osjećati ako dan provedete aktivno i na vazduhu. Dobro ćete se provesti u većem društvu.

Strijelac


Budu li se neke osobe kritički osvrnule na vaše propuste, shvatite to kao dobronamjerni savjet. Bićete neskloni ustupcima i priznavanju svojih grešaka, iako ćete duboko u sebi znati da griješite. Neumjereno konzumiranje cigareta moglo bi dovesti do problema sa organima za disanje. Što više boravite na svježem vazduhu.

Jarac


Više vremena odvojićete za one koje volite i imati veću potrebu za bliskošću. Vaš optimizam biće zaslužan za ljubavne uspjehe. Veče nemojte provesti sami. Neće vam nedostajati motivacije za djelovanje, odnos s partnerom biće dobar, a zabavićete se i u društvu prijatelja ili rođaka.

Vodolija


S partnerom ćete otvoreno razgovarati o problemima, ali pazite da ga ne uvrijedite ironičnom primjedbom. Trebaće vam više mira, ali na popodnevni odmor zaboravite – doći će vam nenajavljeni gost(i). Podlijegaćete promjenama raspoloženja pa ćete se i sami pitati šta vam je danas.

Ribe


Ljubavni odnosi napreduju pod dobrim planetarnim uticajima. Partner sve više uviđa vaše kvalitete, a samci s veseljem shvataju da ih simpatija počinje primjećivati. Naći ćete se u uzbudljivom okruženju i to će vam zaista prijati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info