Blizanci: Sedmični horoskop za period od 05.07.2021. do 11.07.2021.

0

Posao. U ovoj sedmici letite na sve strane i tijelo i mozak su se rastrčali i ne staju. E sad, znate i sami: kad se leti previše brzo, može nezgodno i da se aterira. Zato je potrebno da u ovoj sedmici ne odlučujete i ne reagujete brzinski i impulsivno.

Em postoji prostor da napravite gomilu grešaka zato što ste u brzini previdjeli nešto, em se možete brzinski razočarati nakon brzinskog ushićenja kad shvatite da neki dogovori samo na prvi pogled izgledaju dobro, a u stvari su kupovina mačke u džaku.

Ljubav. Nervoze će u životu biti uvijek, kao i prepreka. Ako u ovoj sedmici budete stavljali fokus na to, neke lijepe trenutke sa partnerom sami sebi ćete pokvariti ili onemogućiti.

Ne možemo reći da ćete se sa dragim vam bićem u potpunosti razumjeti ili da će vam prijati svaki postupak druge strane. Međutim, prije nego što odreagujete, prije nego što se sneveselite, rastužite ili razbjesnite, razmislite da li iz vas progovara sujeta (više vjerovatno) ili realno postoji problem (manje vjerovatno).

Slobodni Blizanci, vas će u ovoj sedmici potkačiti miks prošlosti, avanture, ljubavnih iznenađenja, flertovanja. Na koju ćete stranu – vidjećemo.

Hrana. Ove sedmice možete varirati kada je ishrana u pitanju i ići iz krajnosti u krajnost. Pojedini Blizanci se mogu naglo ugojiti, drugi pak naglo izgubiti kilograme. Variranje apetita je vjerovatno posljedica mentalne opterećenosti, nervoze, žurbe.

Novac. Sa novcem u ovoj sedmici korektno, osim što troškarite možda zeru previše.

Zdravlje. Pojačana nervoza. Mogućnost povreda. Povedite računa u saobraćaju. Stariji – pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info