Ovo su cipele koje ćemo nositi ovog ljeta

0

Cipela nikada dosta! Mnoge od vas će se složiti sa ovom konstatacijom, a kako biste i ovog ljeta imale veoma moderan, privlačan i upečatljiv stajling, potrebno je i obuću prilagoditi ljetnim uslovima. Shodno tome, birajte neki (ili čak sve!) od sljedećih pet modela obuće koje možete nositi gotovo u svim prilikama.

Ultra moderne sandale


Kako bi vaš stajling bio što upečatljiviji, ali i veoma moderan, dovoljno je da dodate tek jedan komad garderobe ili asesoar koji je ukrašen životinjskim dezenom. Ovog ljeta to će biti sasvim jednostavno, jer možete birati udobne sandale koje su ukrašene upravo jednim od najmodernijih dezena ove godine koji nam dolaze iz životinjskog carstva, a to je dezen zmijske kože. Kupite ih ovdje.

Ljetne mokasine


Mokasine su veoma praktične i udobne, a možete ih nositi u mnogobrojnim prilikama, od posla do raznih svečanosti. Odlično ih možete kombinovati sa klasičnim modelima pantalona, farmericama pa čak i sa određenim modelima suknji, a ovog ljeta birajte modele koji su u prekrasnoj i upečatljivoj nijansi žute, a koji imaju rupičasti dezen. Mokasine sa slike iznad možete kupiti ovdje.

Sandale za sve prilike


Ljeto je nezamislivo bez sandala, a to je sasvim i razumljivo, posebno kada je riječ o elegantnijim modelima koji su nam neophodni za mnogobrojne formalne prilike. Upravo jedne takve sandale, u nijansi menta zelene i sa efektom krokodilske kože, odlično će se uklopiti sa ljetnim suknjama, haljinama ili čak odijelima. Kupite ih ovdje.

Moderne japanke


Ovo možda i može izgledati veoma neobično, jer smo navikle na japanke u obliku papuča, ali je veoma moderno i ultra popularno! Japanke sa kaišićima jednako su udobne i odlične za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe kao i klasični modeli papuča u ovom stilu, a odlične su u svim neobaveznim prilikama. Ovdje imate opciju između tri boje (zlatna, bež i menta zelena), a možete ih kupiti ovdje.

Espadrile


Veoma popularne tokom ljetne sezone, espadrile su tako udobne i moderne da ih možete nositi od jutra do večeri, u mnogobrojim prilikama. Mada postoji više modela ovog vanvremenskog klasika, ravne su i dalje među najpopularnijima, a ovog ljeta možete birati model klasičnog mornarskog dezena – to će vaš stajling učiniti još interesantnijim i upečatljivijim. Jedne takve espadrile možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info