Dnevni horoskop za 30.06.2021.

0

Ovan


Intenziviraće se društveni kontakti koji će vas više opterećivati nego uveseljavati. U ljubavi nemojte ići dalje od površnog udvaranja. Povremeno će vas obuzimati emocionalna letargija i sjećanja na prošlost. Neoprezno ćete dopustiti da pojedinci razotkriju vaše ljubavne tajne. Drugi put budite oprezniji.

Bik


Najviše vremena utrošićete na razgovore s prijateljima, odlaske na kafu ili šetnju gradom. Bićete željni druženja i izlazaka pa je izvjesno da će se neka prijateljstva obnoviti i postati intenzivnija. Vaš brak ili ljubavna veza će biti na velikom ispitu. Ukoliko volite partnera, iskušenje u kojem ćete se naći samo će još više učvrstiti vaš odnos.

Blizanci


Dobro procijenite šanse koje imate kod osobe u koju ste potajno zaljubljeni. Prije nego što se odlučite na djelovanje, budite svjesni i mogućnosti da vas druga strana odbije. Možda je zasad bolje pristupiti prijateljski pa onda vidjeti vrijedi li napraviti prvi korak. Odgodite na vrijeme dogovore za koje niste raspoloženi.

Rak


Planete će podići nivo vaše životne energije i optimizma. U ljubavi vas ne očekuju značajnije promjene. Nemojte se zbog dosade ili usamljenosti vraćati na staro i obnoviti vezu koja ni prije nije uspjela. Biće to velika greška. Mogli biste planirati zajedničko putovanje s partnerom ili skori susret nakon izvjesnog vremena razdvojenosti.

Lav


Ne zatvarajte se u četiri zida i ne povlačite u samoću. Odnosi u porodici zahtijevaće više vaše koncentracije i prilagodljivosti. Izbjegavajte stres i čuvajte se povreda, naročito u donjim dijelovima tijela. Više pažnje posvetite ishrani. Vašem organizmu potrebno je više tečnosti i kretanja, a onim manje izdržljivima i više vitamina.

Djevica


Predvidivost i zasićenost svakodnevnicom odagnaćete ako unesete nešto novo u svoj životni raspored. Vrijeme je da provedete u djelo nešto o čemu maštate, bilo da je to hobi ili upis na neki kurs. Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i odnosa pa kontaktirajte prijatelje ili pružite nekom ruku pomirenja.

Vaga


Privlačićete pažnju šarmom, a partneru biti privlačniji nego ikad. Samci ce intenzivno razmišljati o simpatiji, ali će vas njeno rezervisano držanje obeshrabriti. Mogli biste čak naglo izgubiti zanimanje. Povedite više računa o ishrani. Brzi i neredovni obroci, a posebno kafa na prazan želudac, mogli bi prouzrokovati probavne tegobe.

Škorpija


Prepustićete se romantičnim osjećanjima i sanjariti o simpatiji. Nekima će dan označiti početak ljubavne veze. Porodični odnosi biće prožeti skladom. Slobodno vrijeme posvetićete hobiju i igri s djecom. Neki ni danas neće mirovati, nego razmišljati kako da unaprijede svoje poslovanje i bolje zarade.

Strijelac


Bićete skloni promjenama raspoloženja i inatljivosti, što će vam ukućani zamjeriti. Iako će biti u pravu, pravićete se da vam to ne smeta. Odmaknite se od svega što vas čini nezadovoljnima. Dio dana provedite vani. Posjetite prijatelje i ljude koje dugo niste vidjeli – iznenadiće vas njihove životne promjene.

Jarac


Godiće vam porodična okupljanja, a partneru ćete pružiti nezaboravne trenutke. Mnogi će vas se danas sjetiti pa se nemojte začuditi ako vas zaguše pozivima za druženje i izlaske. Nije isključeno da u nekom društvu upoznate osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. U večernjim satima moguća je glavobolja.

Vodolija


Najviše radosti donose vam trenuci provedeni s mlađim ljudima i djecom. Razveseliće vas vijest ili nečiji uspjeh. Ljubavne veze će postati još strastvenije, uprkos vašoj ljubomori. Vašu potrebu za romantikom i nježnostima prekinuće partner, suočavajući vas s onim manje lijepim stranama života – novcem i neplaćenim računima.

Ribe


Odgodićete neke obaveze i veći dio dana provesti u aktivnostima koje vas opuštaju. Odgovaraće vam društvo jednostavnih i skromnih ljudi koji nisu teški za razgovor. Povećana je mogućnost zanimljivog poznanstva, a zauzeti će se dobro provesti u društvu voljene osobe. Bićete u centru pažnje gdje god se pojavili.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info