ZARA: Ove fantastične sandale će vam osvježiti stajling ovog ljeta (a sada su na sniženju)

0

Sandale su, sigurno, model obuće koji veoma rado nosimo tokom ljetne sezone i čini se kako ne postoji prilika u kojoj ih, zapravo, ne možemo nositi. Odlično se slažu sa mnogobrojnim komadima garderobe, a određeni modeli mogu nam pomoći i da cjelokupni stajling bude što upečatljiviji.


Takav je slučaj i sa ovim ZARA sandalama: one su apsolutno neodoljive, a osvježiće vam ljetni stajling kao nijedne druge te će ga učiniti upečatljivijim. Nešto niža peta odlična je opcija, jer će se pobrinuti da vam bude što udobnije, a možete ih kombinovati sa svim komadima garderobe neutralnih boja, bili oni svjetliji ili tamniji, mada nema greške ni ako ih kombinujete i sa određenim svjetlijim, jarkim bojama.


Fuksija je veoma moderna i upečatljiva te je jedna od onih boja koje su baš kao stvorene za ljeto. Ove fantastične ZARA sandale u pomenutoj boji možete veoma dobro uklopiti u svakodnevni stajling, bilo da je riječ o formalnim ili neobaveznim prilikama.


Na kraju, dodaćemo i kako su ove fantastične sandale trenutno na sniženju (snižene su za 25%) te im je cijena 49.95 KM, a možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info