Dnevni horoskop za 28.06.2021.

0

Ovan


S lakoćom ćete se izražavati riječima, tačno znati šta i kada nešto reći. Dan je odličan za rješavanje napetih međuljudskih odnosa, za rasprave i pomirenja. Sticajem okolnosti provešćete u autu više vremena nego što ste planirali. Ako imate brata ili sestru, mogli biste rješavati vaše zamršene odnose i postići neke dogovore.

Bik


Usmjerite energiju na posao, jer vam se pružaju dobre mogućnosti za zaradu. Razmišljaćete o promjenama koje bi vam unaprijedile život, a možda donijele i nova poznanstva. Dobro je vrijeme za rješavanje bilo kakvih problematičnih situacija. Imaćete dobru volju i dovoljno energije.

Blizanci


Proširite svoje znanje, sklopite korisna poznanstva i napredujte kroz kontakte s inostranstvom. Sve su vam opcije otvorene, a riješićete i novčane probleme. Ako ste partneru obećali da ćete dan provesti zajedno ili ste se namjeravali posvetiti porodici, ne odgovarajte na druge pozive. Ostanite dosljedni datom obećanju.

Rak


Nećete biti raspoloženi za komunikaciju, što će i drugi primjećivati po vašem namrgođenom licu. Pazite šta pričate, jer se svaka suvišna ili nejasna izjava može pogrešno shvatiti. Ako se morate sresti s nekim ko vam je antipatičan, budite diplomatični. Mogli biste shvatiti da ste se prevarili u procjeni te osobe.

Lav


Neke situacije ili odnosi zbunjivaće vas i oduzimati vam unutrašnji mir. Razmislite šta želite, osmislite plan akcije, ali se suzdržite od nepromišljenih poteza. Dan je odličan za ostvarivanje želja i ambiciozne planove. Isto tako, dobro ćete se provesti u društvu, a možda i steći novo poznanstvo ili nečiju naklonost.

Djevica


Mogli biste zametnuti novac, dokumente ili zaboraviti na obećani dogovor. Dobro odvažite s kim se možete nadmudrivati, jer ćete nailaziti na ne baš raspoložene sagovornike. Mogućnost da na različite načine provedete dan, ublažiće vašu unutrašnju napetost. Šetnja će vam više pomoći od pasivnog odmora.

Vaga


Ako želite da se svidite nekome ili da ga bolje upoznate, nemojte se sputavati – vaše su šanse veće nego inače. Mudrim savjetima mogli biste spojiti ljubavni par koji je privremeno razdvojen. Ma koliko vaše poslovne obaveze bile zahtjevne, to vas neće spriječiti da određeno vrijeme provedete u društvu prijatelja.

Škorpija


Budite oprezni u sklapanju saradnje ili zajedničkom ulaganju s poslovnim partnerom. Zadržite se na uobičajenim zadacima za koje znate da ćete obavljati s uspjehom. Ukoliko želite očuvati svoju ljubavnu vezu od problema, uložite dodatne snage kako biste ojačali odnos. Zamjerićete partneru njegovu zavisnost o roditeljima.

Strijelac


Dan nije dobar za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove, traženje novog stana i slične krupnije promjene. Mlađi pripadnici znaka pokušaće se izboriti za bolji položaj u porodici. Kako biste postigli ono što želite, moraćete dokazati drugima da mogu imati povjerenja u vas.

Jarac


Nadređeni će imati planove za vas i pružiti priliku da napredujete i pokažete šta znate. Ipak, biće i onih koji neće dijeliti njihovo mišljenje, ali znaćete da je u pitanju samo zavist. Spremno ćete prihvatiti odgovornost, ne opterećujući se mišlju koliko to može biti zahtjevno i naporno. Neki će zbog zubobolje posjetiti stomatologa.

Vodolija


Slobodni će sklopiti poznanstvo. Spontano ćete razgovarati pa bi između vas mogle početi frcati ljubavne iskrice. Zauzeti će biti vezani za svog partnera. Vašem će braku ili vezi pogodovati aktivno proveden dan. Zanimljivim razgovorima ponovo ćete osjetiti međusobnu bliskost.

Ribe


Burno ćete reagovati na dobronamjerne savjete, što će vam otežati ostvarivanje i najjednostavnijih zadataka. Ako je vaša ljubavna veza u krizi ne očajavajte, jer sve što se sada događa donosi i poboljšanje. Pokažite više zanimanja za ono što se događa unutar četiri zida i podijelite s partnerom svoja razmišljanja o zajedničkoj budućnosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info