Vodolija: Sedmični horoskop za period od 28.06.2021. do 04.07.2021.

0

Posao. I prema obavezama i prema saradnicima, poslovnim partnerima i nadređenima, moraćete u ovoj sedmici da budete maksimalno odgovorni. A svi će zahtijevati nemoguće od vas, zahtijevaće vašu potpunu angažovanost i trud.

Neko će vas „napadati“ da bi se svađao sa vama ili da bi pokazao da je u pravu, a neko će vas napadati iz razloga što baš samo sa vama želi da sarađuje i posluje. U svakom slučaju, moraćete da trpite one preko puta vas i one koji vas kude i one koji vam darove nose.

Ljubav. U vašem znaku Saturn, a u partnerskom polju Mars i Venera. Ako hoćete na ljepši način, može ovako – partner daje inicijativu, motiv i ljubav, a vi podršku i stabilnost.

A može i na način koji nije lijep – partner hoće da istjera svoje, a vi ne date. Dva ovna na brvnu, spremna da se iz sve snage sudare glavama. E sad, na vama je da birate šta želite od ovo dvoje i da se ponašate u skladu sa tim.

Slobodne Vodolije, inicijativa prema vama od strane udvarača kreće žestoko i isti će „tući“ iz svih oružja u pokušaju da vas osvoje. Savjet je da se ne zalijećete i da sačekate. A vi radite šta god vam volja.

Hrana. Ove ćete sedmice svoju nervozu i nemire smirivati konstantnim grickanjem – malo slatkiša, malo slanih zalogaja i tako ukrug. Da, energija vam je potrebna, ali ona koju dobijate iz mesa, povrća, voća, koštunjavih plodova, zdravih žitarica…

Novac. Da imate vremena da dignete glavu od posla, bili biste zadovoljni finansijama.

Zdravlje. Nemojte žuriti – moguće su povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info