Jarac: Sedmični horoskop za period od 28.06.2021. do 04.07.2021.

0

Posao. Imate osjećaj kao da ste ušli u finiširanje mnogo toga što je započeto ili pokrenuto u proteklom periodu. I taj osjećaj vas ne vara – samo je potrebno još u ovoj sedmici naći dovoljno snage da se te neke posljednje začkoljice i prepreke savladaju.

Takođe, kod nekih od vas dolazi do promjena u radnom i poslovnom okruženju. Neće vam biti baš lako da se uklopite, pogotovo ako te promjene označavaju i dolazak novih saradnika. Ipak, ovo je samo početna faza koja će ubrzo biti razriješena.

Ljubav. Pa, onako – vrlo šarena sedmica kada je odnos sa partnerom u pitanju. Kako ćete baš vi proći zavisiće od toga na šta tačno stavite fokus, jer sada će biti i onog mnogo dobrog i onog baš napornog sa voljenom osobom.

Dajte pažnju i podršku jedno drugom i ne odmjeravajte ko je pružio više. Ukoliko možete, izbjegavajte da se inatite, jer će vam to oboma donijeti samo glavobolju.

Slobodni Jarčevi, dešavanja svakako ima, ali da smo na vašem mjestu baš i ne bismo žurili u definisanje. Pustite još malo neka situacije idu svojim tokom, da se razjasni ono što je nejasno i da se spoljašnje i unutrašnje prepreke maknu.

Hrana. Vraćate se starim navikama po pitanju ishrane i počinjete da obraćate više pažnje na to šta vam prija, a šta ne. Lagani, uravnoteženi obroci su sada za vas. Povremeno počastite sebe i nekim slatkim zalogajem, ali ne pretjerujte – pogotovo ne sa sladoledima.

Novac. Uspijevate da se u posljednjem trenutku snađete oko nekih finansijskih začkoljica.

Zdravlje. Ako ste meteoropata, nešto teže ćete proći kroz ovu sedmicu. Osjetljivost, moguće prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info