Dnevni horoskop za 25.06.2021.

0

Ovan


Nećete uspijevati zadržati svoje mišljenje za sebe. Pripazite šta govorite pred nadređenima, jer biste lako mogli biti izvrgnuti njihovim, nimalo ugodnim, kritikama. Potrebe članova porodice stavićete ispred svojih. Biće vam najbitnije njima udovoljiti, ali nemojte zanemariti sebe i svoje potrebe.

Bik


Imate odličnu koncentraciju i pamćenje pa je dan odličan za polaganje ispita i intelektualni rad. Smireno ćete reagovati u osjetljivoj poslovnoj situaciji, a nadređena osoba će vas pohvaliti. Ugodno iznenađenje i dobar provod očekuju vas tokom večeri, posebno ako ste svježe zaljubljeni i izlazite na prvi ljubavni sastanak.

Blizanci


Osvojićete simpatije uticajnih pojedinaca i podstaknuti njihovo zanimanje. Bićete uvjerljivi i spretno nametnuti ideje. Ako vodite porodični posao, mogli bi iskrsnuti problemi u vezi vlasništva ili novca. Nemojte pristati na uslove druge strane prije konsultacije sa stručnjakom. Zbog uznemirenosti, uveče ćete teže zaspati.

Rak


Slaba koncentracija ometaće vas u obavljanju posla. Trebaće vam više strpljenja i upornosti. Naći ćete se u trci s rokovima, u potrazi za nedostupnim osobama i informacijama. Najbolje ćete raditi sami, ali to danas jednostavno neće biti moguće. Bićete traženi na sve strane, a najradije biste da vas svi puste na miru.

Lav


Pred vama je dan ispunjen burnim svađama i strastvenim pomirenjima. Samci bi mogli naići na osobu s kojom, uprkos jakoj privlačnosti, neće uspjeti pronaći zajednički jezik. Ali, to je samo privremeno – kroz koji dan ljubavna situacija će se sasvim okrenuti u vašu korist. Očekuje vas i mnogo obveza koje će vas prilično iscrpiti.

Djevica


Dokazaćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog savladavanja problema. Samci, uradite ono što će privući pažnju simpatije i podstaknuti je da vam priđe. Odlična kondicija navešće vas da što više vremena provedete baveći se sportom. Najviše će vam goditi aktivnosti na otvorenom, bez obzira na vremenske prilike.

Vaga


Obaveze i potrebe bližnjih postaće vam velik teret. Potrebno vam je više samoće od burne svakodnevnice. Pronađite nešto što vas veseli, mislite i na svoje potrebe, a ne samo na tuđe. Ljubavne veze biće čvrste, ali će biti i napetosti na koju ćete, zbog preosjetljivosti, previše burno reagovati.

Škorpija


Bićete svakom na raspolaganju. Dijelićete savjete kolegama i uskakati upomoć čak i onda kad je od vas ne budu tražili. Ako nešto studirate ili učite, prihvatite se knjige, jer ćete informacije upijati s velikom lakoćom. Neki će danas otputovati, posjetiti nekog ili otići u kupovinu i potrošiti mnogo novca.

Strijelac


Bićete često u društvu, izlaziti i družiti se. Mogli biste naići na sniženje odjeće i kupiti nešto što će vas veseliti. Komunikacija s partnerom će živnuti, čak i kod onih u čiji se odnos zavukla monotonija. Ako mislite da na radnom mjestu možete više od drugih i da biste nešto bolje napravili, ne stojte prekrštenih ruku.

Jarac


Omiljenost među prijateljima i kolegama pridonijeće vašem dobrom raspoloženju. Intuicija će vas odlično služiti pa ćete znati kada i kako krenuti u akciju. Ako ste imali nesporazum s partnerom, znaćete šta trebate reći ili učiniti da situaciju razjasnite, a da se druga strana pri tome ne nađe uvrijeđena ili ljuta.

Vodolija


Ne dopustite da vas svojim problemima opterećuju oni koji misle samo o sebi. Zadržite odstojanje, jer će vas takvi pojedinci iscrpiti. Izbjegavajte veća društva – vaše riječi će biti pogrešno shvaćene ili ćete biti okruženi neistomišljenicima. Više brinite o svom zdravlju. Ako ste često umorni i bezvoljni, provjerite krvnu sliku.

Ribe


Zahvaljujući dobrim planetarnim uticajima poboljšaće se vaš društveni ugled, a moguće je i poslovno napredovanje. Ništa vas neće moći zateći nespremne pa ćete uživati u avanturi, izazovu i svemu što život može učiniti uzbudljivim. Neko od prijatelja pomoći će da osvojite osobu koja vam se sviđa.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info