m:tel Playground: Zajedno kroz izazov

0

Budite inovativni i iznenadite nas svojim rješenjima

m:tel IoT izazov je intenzivni program koji, pored razvoja tehničkog rješenja, obuhvata i razvoj biznis koncepta. Kako razviti poslovni model, kako testirati ideju, kako je validirati na tržištu, samo su neke od teme koje ćete naučiti kroz program. 

U toku izazova očekuje vas i mentorski program, a zašto je to bitno? Zato što mentori koje smo pažljivo odabrali, imaju iskustva u razvoju proizvoda, zato što vam mogu sugerisati na početničke greške koje ćete sigurno praviti, zato što vas mogu posavjetovati i zato što je dobro svoju ideju razvijati uz podršku iskusnijih!

Ako još uvijek nemate tim, onda i to shvatite kao prvi izazov. Prezentujte svoju ideju rodbini, prijateljima, kolegama sa posla, kolegama iz developer/marketing ili bilo koje druge korisničke grupe. Sklopite tim, prijavite se i krećemo zajednički kroz niz izazova.

U ovogodišnjem Playground izazovu biramo do 12 timova koje očekuje:

  1. Mogućnost korišćenja m:tel LoRa mreže;
  2. Mogućnost korišćenja m:tel Cloud platforme;
  3. Intenzivni akceleratorski program poslovne i tehničke podrške (npr. treninzi sa ciljem validacije ideje, predavanja o IoT tehnologiji, trening prezentacionih vještina);
  4. Tehnička i biznis mentorska podrška – učenje i primjena znanja iz različitih oblasti, od tehnologije do razvoja ideje;
  5. Predstavljanje ideja m:tel-u radi potencijalne saradnje na “Demo danu”;
  6. Na kraju, za najbolje timove obezbijeđen je nagradni fond od 10.000 KM.

Prijave su moguće do 30.06.2021. godine putem web forme na ovom linku.

Ne čekajte zadnji dan za prijavu ideje, učinite to odmah,  a detaljne uslove m:tel IoT izazova 2021. pronađite: ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info