Vodolija: Sedmični horoskop za period od 21.06.2021. do 27.06.2021.

0

Posao. Ova sedmica vam donosi izuzetno pojačan obim poslovanja i obaveza. Koliko god da ćete biti „traženi“ od strane saradnika, poslovnih partnera i klijenata, isto toliko ćete vi pokušavati da makar s vremena na vrijeme pobjegnete od svega, jer će vam pritisak biti prezahtjevan. I tijelo i mozak će tražiti odmor.

S jedne strane, bićete više nego zadovoljni rezultatima koje ostvarite. Sa druge, samo vas vaša ogromna energija trenutno drži na površini, da ne potonete. Mislite i na sebe, ne samo na posao.

Ljubav. Emotivno ste vi i partner povezani i važni jedno drugom. I komunikacija vam je bolja nego u proteklom periodu iako i dalje na neki način „polovična“ – da li se nema dovoljno vremena ili je nešto drugo u pitanju to vi najbolje znate.

Jedina stavka na kojoj se možete saplitati i u ovoj sedmici i u narednom periodu je prezahtjevnost, tvrdoglavost i egoistično ponašanje. Gledajte da izbjegavate ovakav vid ponašanja jedno prema drugom i sve će biti na svom mjestu.

Slobodne Vodolije, dokle god je Saturn retrogradan u vašem znaku vi ćete se osvrtati preko ramena. Ako pogledate ispred sebe, možda i ugledate osobu koja bi vas i te kako mogla zainteresovati.

Hrana. Još jedan pokušaj ove sedmice da sebe i svoje životne navike dovedete u red. Možda ovog puta i uspijete da se ustalite u režimu koji vam odgovara. U svakom slučaju, navalite na svježe voće i povrće, na proizvode od meda i na koštunjave plodove.

Novac. Dobra finansijska situacija.

Zdravlje. Umor, problemi sa kičmom, koljenima, zglobovima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info